Финалистите в тазгодишния конкурс „Мениджър на годината“ получиха специални двоен

...
Финалистите в тазгодишния конкурс „Мениджър на годината“ получиха специални двоен
Коментари Харесай

Уникални бутилки вино за финалистите в конкурса „Мениджър на годината“!

Финалистите в тазгодишния конкурс „ Мениджър на годината “ получиха специфични двоен магнум бутилки (четири пъти общоприетия размер) вино Face-to-Face (f2f) на New Bloom Winery. Серията се създава от селектирани имоти в Тракийската равнина. Десетимата най-добре показали се мениджъри бяха оповестени през днешния ден на събитие в Софийската опера. Сред тях са две дами и осем господа.

Уникалните бутилки са цялостни с аленото вино F2F от сортовете Каберне Совиньон, Сира, Регент и са особено основани за финалистите в най-престижния бизнес конкурс у нас.

„ Винената серия се споделя Face-to-Face точно тъй като имаме вяра, че връзката „ лице в лице “ е най-ефективна. Сигурни сме, че и десетимата претенденти за купата „ Мениджър на годината “ съблюдават правилата на открития и почтен разговор в работата си “, разясниха от New Bloom Winery по време на представянето.

Избата е единствената в България, която отглежда сортовете Регент и Дорнфелдер. Именно те са сърцето на техните бутикови виновност. Още при основаване на лозовите масиви екип от агрономи, енолози и технолози от избата са изследвали особеностите на климата, изработен е разбор на почвените пластове, акуратен избор на поставка и подобаващ клон от сорта. Всеки сезон се бутилират лимитиран брой бутилки F2F.

Тази година под марката Face-to-Face бяха показани бялото вино от Совиньон блан и розе. Совиньон бланът се подреди измежду най-хубавите в света на състезанието Los Angeles International Wine Competition. Розето Face-to-Face, което е от сортовете Каберне Совиньон и Марселан, пък завоюва Златен ритон от тазгодишната Винария.

От алените виновност - първата годишна продукция на Дорнфелдер въобще в България бе осъществена точно под марката Face-to-Face и още от дебюта си на интернационална сцена беше отличена на едно от най-престижните винени изложби Mundus Vini в Германия. A купажът F2F бе избран за едно от 50-те най-хубави български виновност.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР