Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. "Живот със Синдром на Даун"

...
Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. "Живот със Синдром на Даун"
Коментари Харесай

Живот със Синдром на Даун с втори продукт с кауза - тетрадка Аз приемам

Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 година "Живот със Синдром на Даун " се развиват като фондация, инфлуенсъри и обществени бизнесмени. Чрез втория си артикул с идея - тетрадка "Аз одобрявам " те желаят да предизвикат децата към приемливост и приемане на по-различните и разпространяване на диагнозата Синдром на Даун в учебно заведение.

С облагите от продажбата на Тетрадката те желаят да провеждат събития и да поддържат сами плановете си, които подкрепят развиването на деца със Синдром на Даун от цяла България.

Друга доста значима цел за фондация "Живот със Синдром на Даун " е да доближат до учениците в учебно заведение и посредством тетрадката да популяризират информация за генетичното положение Синдром на Даун и от ден на ден възпитаници да схващат и чуват, че има деца с тази диагноза и че е доста значимо и належащо те да са измежду тях и да ги одобряват.

Тетрадката се осъществя изцяло безплатно в поддръжка на активността и идеята на фондация "Живот със Синдром на Даун ". Тетрадката е формат А4, 40 листа, необятни редове, цена 2,49 лева

Тази събота, 15.09 от 14.00 ч. до 19.00 ч. фондация "Живот със Синдром на Даун " провежда събитие в Социалната Чайна на ул. Преслав 53 във Варна. Там всеки искащ може да се срещне онлайн със Силви и Краси, да се запознае, снима и поддържа като закупи техен артикул с идея.

За всички, които не са от Варна - може да отправите покана, фондацията, да гостува във Вашия град. За всички присъстващи ще има подарък - календарче на фондацията за 2019г. Подкрепете ги!

Събраните средства от тетрадките ще бъдат пренасочени към техните планове и начинания, които може да видите в новия им уебсайт: lifewithdownsyndrome.com

Освен в уеб страницата на фондацията, тетрадка с идея може да бъде поръчана и от ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР