Финалистите в конкурса [А1 България] Председателят на управителния съвет и

...
Финалистите в конкурса [А1 България] Председателят на управителния съвет и
Коментари Харесай

Мениджърите на 2018 г.

Финалистите в състезанието

[А1 България] Председателят на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на мобилния оператор " А1 България " Александър Димитров е тазгодишният притежател на купата " Мениджър на годината ". Наградата на спечелилия в проведения от списание " Мениджър " едноименен конкурс беше връчена от президента Румен Радев.

Освен огромното отличие Димитров получи още две – премията на феновете на bTV, която се дефинира посредством гласоподаване на интернет страницата на малкия екран, както и връчвания от вестник " 24 часа " приз за " Мисия в интерес на обществото ".

Получавате достъп до всички публикации и целия списък на вестника. Тазгодишният притежател на купата " Мениджър на годината " Александър Димитров (вляво) получи премията си от президента Румен Радев

[А1 България] " Днес знаем единствено 5% от това, което ще знаем след 30 години. В никоя друга ера знанието не е било толкоз елементарно налично, само че и в никакъв случай способността да учиш нови неща не е била толкоз определяща за добруването на индивида. Светът се трансформира. И към този момент не е задоволително единствено да знаем. Вече е значимо да продължаваме да учим и да се развиваме. Защото единствено по този начин ще можем да посрещнем бъдещето ", разяснява мениджърът на " А1 България " при приемането на премията.

Останалите финалисти в тазгодишното, единадесето издание на конкуренцията бяха шефът на " Фесто произвеждане " Георги Атанасов, ръководителят на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на " Дженерали Застраховане " Данчо Данчев, вицепрезидентът на " Дънди прешъс металс " и изпълнителен шеф за България доктор инж. Илия Гърков, прокуристът на " Еконт eкспрес " Павел Пенчев, основният изпълнителен шеф и ръководител на управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова и изпълнителните шефове на " Булпрос " Ивайло Славов, на " САП лабс България " Радослав Николов, на " Монделийз България " Светла Лесова и на " Фрапорт туин остарял еърпорт мениджмънт " Улрих Хеппе.

На специфичната гала в понеделник за първи път беше връчена и новоучредената премия на името на починалия дълготраен управител на " Асарел-Медет " и един от създателите на Българската минно-геоложка камара проф. Лъчезар Цоцорков. Отличието е за принос в развиването на локалните общности, а негов пръв притежател стана Илия Гърков.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР