Финалистът във „ВИП Брадър” Константин Трендафилов е изключителен привърженик на

...
Финалистът във „ВИП Брадър” Константин Трендафилов е изключителен привърженик на
Коментари Харесай

Папи Ханс започва деня с маниашки ритуал

Финалистът във „ ВИП Брадър” Константин Трендафилов е извънреден последовател на здравословния метод на живот, по тази причина доста внимава какво употребява. Той не може да стартира деня си, без да изпие литър студена вода, след това чаша вода със сода, а за похлупак още една чаша, този път топла и с лимон. Заедно с голямото количество течност, Папи Ханс гълта наложително витамини D и C. Не било необичайност да гаврътне и един протеинов шейк и едвам тогава минавал към кафето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Konstantin Trendafilov (@iampapihans) на Ное 7, 2018 в 7:42 PST

„ Ако хората си мислят, че съм фанатик, не са надалеч от истината”, призна в предаването „ На кафе” рекламистът. Системата с водата си създал самичък, само че след консултация със експерти и четене на подобаваща литература. Той поема течността на гладно, тъй като яде единствено два пъти на ден- на обед и вечеря, освен това по малко. Освен това спортува и си разрешава едвам по цигара-две, само когато е в компания.

В гостуването си при Гала Папи Ханс не обели нито дума за бившето си гадже Дара, нито за сегашната си любов-португалката, за които другояче драговолно говореше в Брадъра. някогашният съквартирант обаче изясни, че един от най-важните хора в живота му е котката, нищо че не е човек.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР