Финалистът в Шампионска лига Ювентус привлече чешкия младежки национал Патрик

...
Финалистът в Шампионска лига Ювентус привлече чешкия младежки национал Патрик
Коментари Харесай

Ювентус привлече чешкия Ибрахимович

Финалистът в Шампионска лига Ювентус притегли чешкия юношески национал Патрик Шик, оповестиха медиите на Апенините.

21-годишният Шик дойде през днешния ден в Торино за медицински прегледи и автограф със " Старата госпожа ". Чехът идва от различен първокласен италиански тим - Сампдория, като съгласно информации Ювентус ще заплати 30 милиона евро за прехвърлянето.

Шик вкара 11 гола за Сампория в първия си сезон в Италия, макар от 32 срещи за новия тим единствено в 14 бе титуляр. Преди това е играл за чешките Спарта (Прага) и Бохемианс.

Сега надали има по-щастлив човек в Юве от вицепрезидента Павел Недвед, който неотдавна съобщи, че вижда в лицето на своя съотечественик " новия Златан Ибрахимович ".

" Патрик изигра прелестен сезон. Той съумя да направи страхотни неща за възрастта си - вкара 11 гола. Шик има ужасно бъдеще пред себе си. Точно в този момент той няма мускулите, само че представете си го след две или три години. Той ми припомня на Златан Ибрахимович тъй като и той беше подобен като дойде в Юве. Нямаше доста мускули. След това Златан натрупа маса и се трансформира в нападател от международна класа. Шик е подобен вид нападател - страхотни крайници, висок и бърз. Ако Патрик продължи да се развива, може да стане международна класа ", съобщи Недвед по-рано този месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР