Финалистът в Националната баскетболна лига (НБЛ) Балкан (Ботевград) поиска оставката

...
Финалистът в Националната баскетболна лига (НБЛ) Балкан (Ботевград) поиска оставката
Коментари Харесай

"Балкан" поиска оставката на баскетболния президент Георги Глушков

Финалистът в Националната баскетболна лига (НБЛ) " Балкан " (Ботевград) изиска оставката на президента на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков. Причината за настояването е " бездействието " на управлението на федерацията.

Преди няколко дни втората среща от финалната серия сред ботевградчани и " Левски Лукойл " беше прекъсната поради ексцесии в зала " Универсияда " и доиграна ден по-късно. След случаите " Левски Лукойл " беше осъден с един мач без аудитория и санкциониран с 8000 лв..

" Г-н Глушков, баскетболът е основан, с цел да радва хората, а не егото на някого ", написа президентът на ботевградчани Михаил Михайлов.

" Любители на баскетбола в цяла България, Вие, които ни оказахте невероятна поддръжка в миналите няколко дни - Благодарим Ви! Всички виждаме какво се случва в последните няколко месеца в българският баскетбол. Първо обесиха треньорската комисия, а в този момент обесиха и него самия. От спорт за интелигентни хора, баскетболът стана за посмешище, изключително с последните решения на някои комисии. Всичко това е обикновено продължение на дейностите ил по-скоро на бездействието на президента на Федерация баскетбол Георги Глушков.

БК Балкан изрично декларира, че желае оставката на Георги Глушков - индивидът, който позволи БФБ да се ръководи подмолно, безпринципно, по неразбираеми правила и в помощ на едни за сметка на други. Настояваме Георги Глушков неотложно да освободи поста си и на негово място да се избере човек, който да сплоти клубовете и по ясни и точни правила да изведе обичаната ни игра до по-добри времена!, гласи отвореното писмо, което " Балкан " популяризира.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР