Финалистът от последните два сезона на Ролан Гарос Доминик Тийм

...
Финалистът от последните два сезона на Ролан Гарос Доминик Тийм
Коментари Харесай

Доминик Тийм иска да се помири със Серена Уилямс в турнир за смесени двойки

Финалистът от последните два сезона на " Ролан Гарос " Доминик Тийм се надява да се сдобри със звездата на женския тенис Серена Уилямс. В знак на благосклонност той предложи двамата да вземат участие в шампионат на смесени двойки.

Двамата се оказаха в центъра на напрежение по време на " Ролан Гарос ". Докато говореше по време на конференция след следващата си победа, австриецът беше помолен от уредниците да се реалокира в по-малка зала, защото преди малко отпадналата Уилямс би трябвало да получи достъп до главната.

Тогава Тийм се ядоса доста и съобщи, че американката е показала неприятен темперамент.

" Вероятно това не е била неточност на Серена. Намирам достиженията ѝ за невероятни, изключителни. Бих желал да почистим връзките си с нея на смесените двойки на " Уимбълдън " или на US Open ", сподели Тийм.

Австриецът добави, че е занимателно по какъв начин сходно недоразумение се е получило на " Ролан Гарос ". " Това, което не разбирам, е по какъв начин се раздуха толкоз доста. "

Тийм, чиято мощ е на червени кортове, се надява да усъвършенства представянето си на " Уимбълдън ". До момента той в никакъв случай не е стигал до четвъртфиналите.

Фотогалерия: Португалия, Надал и Барти - героите от спортния уикенд >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР