Финалистът от миналата година Милош Раонич изненадващо отпадна още в

...
Финалистът от миналата година Милош Раонич изненадващо отпадна още в
Коментари Харесай

Пряк конкурент на Григор отпадна сензационно в “Куинс”

Финалистът от предходната година Милош Раонич изненадващо отпадна още в първи кръг на тенис шампионата от сериите АТР500 в “Куинс клъб”, Лондон. Канадецът, който съгласно жребия можеше да се срещне с Григор Димитров на четвъртфиналите, бе повален трагично с два тайбрека от 698-ия в международната класация Танасе Кокинакис със 7:6(5), 7:6(8).

Upset in the making? Kokkinakis takes first set off Raonic 7-6 #AegonChampionships pic.twitter.com/rV4MEcMdil
— Tennis TV (@TennisTV) June 20, 2017
Двамата не позволиха пробив в нито един от разиграните геймове и демонстрираха солидни сервиси, като вторият им тайбрек бе извънредно трогателен - Раонич изпусна три сетбола, а австралиецът чак от третата си опция затвори мача. Ранкингът на Кокинакис е подвеждащ, тъй като той претърпя редица травми през последните две години и действително се завърна на корта в края на май месец на шампионата на клей в Лион, а другояче за последно преди този момент бе играл във Валенсия на твърда настилка през октомври 2015.

C'est la perf' pour @TKokkinakis. Au Queen's l'Australien s'offre le scalp de #Raonic 7-6(5) 7-6(8). @TennisTV
pic.twitter.com/sjYqXfQgHS
— So Tennis (@sotennis1) June 20, 2017
Така пътят на Григор Димитров към полуфинал в “Куинс” най-малко на пръв взор наподобява по-лесен, като хасковлията първо ще би трябвало да се оправи с Жулиен Бенето във втори кръг, откакто французинът небрежно отстрани 1062-рия в света Джеймс Уорд от Англия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР