Финалистът от Х Фактор Атанас Колев, който се залюби със

...
Финалистът от Х Фактор Атанас Колев, който се залюби със
Коментари Харесай

Наско Колев лъсна със свалени гащи

Финалистът от Х Фактор Атанас Колев, който се залюби със доста по-възрастната от него съдийка във формата Мария Илиева пусна песента „ Уау “ пропагандирана от провокативен клип.


Бившият баскетболист и предстоящ гинеколог употребява гола моделка за възглавница, до момента в който се „ любува “ на томче Хари Потър още при започване на видеото. Сменят се подиуми, в които рапъра е със свалени гащи на тоалетната паница, бърше прахуляк облечен като сочна и разгонена брадата камериерка, денси като сластен водопроводчик и души буйната си партньорка в леглото.



За по-голям „ Уау “ резултат спечелилият от последния ВИП Брадър реши да смъкна гащите си и да покаже какви ги прави в тоалетната, написа Lifeonline.bg. Провокациите и скандалните подиуми обаче занапред предстоят, тъй като във клипа има къси фрагменти симулиращи женска еякулация в лицето на младия студент по медицина, който е напът да задмине по кавги своя другар Тото.

За край в облика на непорочен зубър, Наско „ лъска бастуна “ пред преносимия компютър.



Видеото бе признато с аплодисменти от меломаните и почитателите на Атанас, само че мнозина се заядоха с изразеният му варненски акцент, който „ доста нервира “. Пуританите пък го упрекнаха в прекомерна извратеност и търсене на евтина сензация, а трети обърнаха внимание на танцувалната динамика на песента.



Тектът е написал самият Наско, а музиката и аранжимента са колаборация сред ROASTY SUAVE и изпълнителя. Режисьор, оператор и монтажист на клипа е Стефан Маринов. Трябва да се каже, че песента сигурно ще се трансформира в летен денс шлагер със или без добре премислената провокация на видеото, от което си проличава, че Атанас Колев е попил главния урок на шоубизнеса от своята учителка „ кака е скандал “.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР