Финалистът на Аустрелиън Оупън Доминик Тийм коментира поражението си в

...
Финалистът на Аустрелиън Оупън Доминик Тийм коментира поражението си в
Коментари Харесай

Доминик Тийм: Малко не ми стигна

Финалистът на Аустрелиън Оупън Доминик Тийм разяснява провалянето си в пет сета против Новак Джокович.

"Искам да стартира с големите си поздравления към Новак, това е необикновено достижение. Също и за целия му екип. Невероятно е това, което вършиме. Той и още няколко играча подвигнаха толкоз доста нивото на тениса. За мене беше наслаждение да опитам да се състезавам. Не ми доближи малко през днешния ден ", сподели Тийм.

"Преди шампионата животът ни сподели, че има доста по-важни неща от тениса, от спорта. Имаме опция да забележим през какво минава тази красива страна. Но се надявам, че хората, които не престават да се борят с пожарите, с нещастието от унищожаването на толкоз доста скотски типове, ще се оправят. Изпитах голямо наслаждение през тези две седмици. Това е едно от най-хубавите надпревари в целия спорт. Благодаря на всички, които вършат този шампионат вероятен, следващата година ще се върна още веднъж и очаквам този миг с неспокойствие ", добави той.

Доминик Тийм стана и първият тенисист в Австралия тази година, който взема два сета от Новак Джокович, като принуди осемкратният първенец да се бори в пет сета за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР