Финалът за Купата на Италия между Наполи и Ювентус в

...
Финалът за Купата на Италия между Наполи и Ювентус в
Коментари Харесай

Босът на Наполи: Маурицио Сари ме предаде

Финалът за Купата на Италия сред Наполи и Ювентус в сряда породи и напрежение сред сегашния ментор на Юве Маурицио Сари и президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис.

Сари изживя три прелестни сезона в Неапол, само че все пак Де Лаурентис счита, че той го е предал. " Разгневи ме вулгарното опрощение обвързвано с парите. Той ме принуди да диря различен треньор, а му оставаха две години от контракта. През февруари 2018 той ме предложения на обяд в дома си в Тоскана. Никога не приказва за овакантяване. До деня на последния ни мач не сподели нищо, което сътвори неустановеност ", сподели Де Лаурентис.

Босът на Наполи счита, че назначението на Карло Анчелоти, който уволни през декември, се е оказало неверен ход. " Не знам дали привличането на Анчелоти бе верен ход. След първия сезон трябваше да кажа " Карло, за мен не сте подобаващи за типа футбол, който желаят почитателите в Неапол. Ние сме другари, само че футболът тук е друго нещо. По-добре да се разделим ". Вместо това аз още веднъж сбърках ", призна босът на Наполи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР