Финалът в Шампионската лига чука на вратата, а по всичко

...
Финалът в Шампионската лига чука на вратата, а по всичко
Коментари Харесай

Изненада: вижте кого Клоп посочи за най-добър стрелец в Ливърпул

Финалът в Шампионската лига чука на вратата, а по всичко наподобява, че мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще остави на пейката футболист, който счита за №1 в шутирането към вратата. Според германеца Алберто Морено е най-хубавият стрелец от всички в състава, без значение че има единствено три попадения в 133 мача за тима.

“Морено е извънреден състезател - разяснява Клоп. - Мисля, че всеки в отбора ще се съгласи, че той може да играе както на позицията на №10, по този начин и като офанзивно крило, и като ляво или дясно крило. Неговият шут е най-точен. За страдание обаче никой не знае това, тъй като по време на мачовете не го демонстрира.”

Морено започва сезона доста мощно, само че през декември се контузи. “Алберто беше на равнище още в предсезонната подготовка, само че след контузията си Андрю Робертсън се възползва от шанса и го замести отлично”, добави мениджърът.

Sevilla will be sending Liverpool a bill of €1 million if they beat Real Madrid in the Champions League final on Saturday night.

This is one of the add-ons included in the Alberto Moreno deal four years ago when the defender left for Merseyside. pic.twitter.com/W2qvBuYnsk
— Fields Of Anfield Road (@FOARsite) May 23, 2018
Мърсисайдци са в Киев от през вчерашния ден, а от 18:00 часа през днешния ден ще създадат формалната си подготовка. Шампионска Лига final кръг, събота 26 май  Реал Мадрид 21:45предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР