Финалът в Шампионска лига този сезон е на една ръка

...
Финалът в Шампионска лига този сезон е на една ръка
Коментари Харесай

Невъзпятият герой, който поведе Тотнъм към финала и мисли за рядко срещано постижение

Финалът в Шампионска лига този сезон е на " една ръка разстояние ". На 1 юни ще стане ясно кой е новият крал на Европа, като Тотнъм и Ливърпул ще премерят сили на стадион " Уанда Метрополитано ", с цел да стане ясно кой ще вдигне трофея в най-комерсиалния футболен шампионат.
За едни огромният воин за Тотнъм през този сезон се споделя Лукас Моура. Атакуващият футболист заби хеттрик в 1/2-финалния реванш против Аякс, с цел да класира лондончани в най-важния им мач за сезона. И до момента в който бразилецът попада под светлината на прожекторите, има един различен състезател, който като че ли не получи нужното внимание за триумфа на " шпорите ".
Годината е 2016. Почти три години изминаха от момента, в който той беше на дъното. Франция преди малко загуби финала на домашното си Европейско състезание, а Юго Лорис остана с ръце опрени на колената в опит да реши тежкия проблем - къде сбъркаха той и съотборниците му. Португалия подвигна европейската купа, а " петлите ", водени от своя капитан Лорис останаха с " пръст в уста " и насълзени очи. Футболът обаче не един път е доказвал, че е най-великата игра и в най-неочаквания миг може да те качи на върха.
" Никога не знаеш какво те чака в бъдещето " , споделя след финала Лорис.
Един от най-важните уроци съгласно стража е във футбола да очакваш непредвиденото. Точно по този начин се случи и през тази година, защото Тотнъм не бе слаган за любимец и е извънредно изненадващо, че са на край. А за какво Лорис е един от най-големите герои за " шпорите " и в кои дуели имаше съществена роля, с цел да гледаме през днешния ден Тотнъм на край - вижте в този материал на Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР