Финалът на Уимбълдън, който наблюдавахме в неделя, 14 юли, остана

...
Финалът на Уимбълдън, който наблюдавахме в неделя, 14 юли, остана
Коментари Харесай

Какво направи за първи път Кейт Мидълтън

Финалът на Уимбълдън , който наблюдавахме в неделя, 14 юли, остана в историята подари две аргументи. Първата е, че близо пет часовият дуел сред Роджър Федерер и Новак Джокович стана най-дълго траялият край в историята на шампионата на сингъл при мъжете.
 Меган Маркъл, принц Хари, Бионсе, Джей Зи,
Къде Меган и принц Хари срещнаха Бионсе и Джей Зи

Премиерата на " Цар лъв " се оказа по-интересна от финала на Уимбълдън

Двамата тенисисти ни демонстрираха за какво милиони хора по света са луди по тениса. Мачът беше толкоз напечен и изпълнен с обрати, че даже публиката не помни за етикета и се постановяваше съдията на стола да ѝ прави забележки.

В последна сметка Новак Джокович сподели по-здрави нерви и съумя да завоюва петата си купа от шампионата. Второто нещо, с което тазгодишното издание на Уимбълдън ще се запомни, е връчването на купата.
 Снимка 434138

По традиция принц Едуард , който е първи братовчед на кралица Елизабет Втора и херцог на Кент, връчва купата на първенеца, както купата за второ място на на подгласника му. Точно по този начин беше и в събота, 13 юли, когато Симона Халеп не остави никакви шансове на Серина Уилямс.
 Принц Едуард награждава Симона Халеп

Принц Едуард награждава Симона Халеп

На финала при мъжете обаче тази традиция беше нарушена. Принц Едуард още веднъж беше част от церемонията, само че Кейт Мидълтън беше тази, която награди двамата финалисти.
 Кейт Мидълтън награждава Новак Джокович

Кейт Мидълтън награждава Новак Джокович

Според Royal Central от 1969 година принц Едуард, който е президент на All England Tennis Club, връчва купата на спечелилите в шампионата. Той е наследил тази чест от майка си - принцеса Марина. Правени са дребни изключения като това през 1977 година, когато кралица Елизабет Втора направи това.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Уимбълдън и появяването на херцогините на финала на шампионата
Защо Меган дойде след Кейт на финала на Уимбълдън

Херцогинята на Съсекс изглеждаше щастлива в компанията на сестрите Мидълтън

Кейт Мидълтън е патрон на All England Tennis Club от 2017 година и не пропуща опция да участва на мачовете от Уимбълдън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР