Финалът на седми сезон на сериала Откраднат живот“ вече е

...
Финалът на седми сезон на сериала Откраднат живот“ вече е
Коментари Харесай

Владо Карамазов напуска „Откраднат живот“! Ще има ли нов сезон на сериала?

Финалът на седми сезон на сериала „ Откраднат живот “ към този момент е сниман, разбра HotArena.

Феновете на продукцията на Нова телевизия тръпнат в очакване да схванат дали той завършва вечно, или ще има осми през есента.

След като Юлиан Вергов си потегли, Владо Карамазов е другият огромен артист, който поставя завършек на присъединяване си.

Днес беше последният ми ден от фотосите на „ Откраднат живот “ със сестра Кая Райкова. Беше обич, бяха кавги, имаше раздели и премеждия. Сега напред “, издаде Карамазов, писа „ България Днес “.

Вече е ясно, че сезонът ще приключи със сватбата на доктор Стилянова и доцент Захариев. За това към този момент подсказаха някои от актьорите. Прощалните думи, с които звездите от сериала се сбогуват, навеждат почитателите на мисълта, че това ще е окончателният край.

Екипът, който стои зад „ Откраднат живот “, е един от най-хубавите. Неслучайно е сериал, който излъчва по два сезона на година. Но заради повода – че се снима по 14 часа дневно, множеството от актьорите не могат да съвместяват другите си действия. Това беше мотивът Юлиан Вергов да напусне – поради фотоси на различен филм, като се приказва, че заради сходна причина напуща и Владо – поради задължения в театъра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР