Финалът на песенния конкурс „Евровизия“ 2018 ще започне в 22:00

...
Финалът на песенния конкурс „Евровизия“ 2018 ще започне в 22:00
Коментари Харесай

400 милиона ще гледат Евровизия довечера

Финалът на песенния конкурс „ Евровизия “ 2018 ще стартира в 22:00 часа довечера.

Представителите на 26 страни ще премерят сили за челна позиция и, несъмнено, за победа и домакинство на "Евровизия 2019 ", написа epicenter.bg. Това са Франция, Германия, Италия, Испания, Англия, Португалия, Австрия, Естония, Кипър, Литва, Израел, Чехия, Албания, Финландия, Ирландия, Сърбия, Молдова, Унгария, Украйна, Швеция, Австралия, Норвегия, Дания, Словения, Холандия и България.

Довечера група „ Equinox “ ще пее под номер 18.
Родните участници Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл още веднъж ще разчитат на мощна поддръжката на българите в чужбина, чийто избор ще образува 50% от крайния резултат за България.

Популярната певица и тв водеща Йоанна Драгнева ще се включи наживо в ефира на Националата телевизия, с цел да разгласи вота на професионалното жури от България.

През 2008 година, дружно с сътрудниците си от „ Deep Zone Project “, Йоанна показа страната ни на песенния конкурс в Белград.

Очаква се огромният край на 63-тото издание да бъде проследен онлайн от към 12 000 души в португалската столица. Броят на телевизионните фенове пък ще надвиши 400 милиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР