Финалът Франция – Хърватия е доста неочакван. Ще излязат данните

...
Финалът Франция – Хърватия е доста неочакван. Ще излязат данните
Коментари Харесай

Доц. Ефрем Ефремов: Финалът Франция – Хърватия е доста неочакван



Финалът Франция – Хърватия е много непредвиден. Ще излязат данните на британските букмейкъри какъв брой хора са планували този край преди шампионата да стартира. Аз не съм от тях. Това сподели доцент Ефрем Ефремов от Факултета по публицистика и всеобщи връзки в изявление за предаването „ 12+3 “.

Според доцент Ефремов ранното отпадане от шампионата на отбори  като Германия, Аржентина и Бразилия се дължи на изхабяване на футболистите: „ Има наклонност, която се вижда в последните няколко международни шампионати. Състезателите играят тежки шампионати, амортизирани са от футбола, не са неприятни футболисти. Напротив, това са неповторими играчи, само че са амортизирани. При Германия, обаче, имаше нещо, което доста ме впечатли в позитивен аспект. Когато отпадна Германия, излязоха всички техни ръководители и споделиха: „ Не заслужавахме да играем напред! “, т.е. не търсиха оправдания на никое място. Точно подобен метод на мислене на мен ми дава основанието да мисля, че в случай че не след 4, след 8 години Германия още веднъж ще е на международния връх. “

Доц. Ефремов беше безапелационен, че на това състезание не е имало слаби тимове: „ Няма новобранци. Много прелестен отбор е тимът на Перу. Те не продължиха, само че играха извънредно прекрасен, образован, доста добър футбол. Естествено тимът на Япония – една случайност ги лиши от еднакъв и от продължение в мача с Белгия. Отборът на Иран, който в последната минута беше въпрос на 7 см. Тези тимове доста ми харесаха. Извън Франция, която в последна сметка беше предстоящо да отиде напред, един тим, който несъмнено ще господства в идващите 5-6 години в европейския футбол. За мен приятна изненада беше Англия. Аз им давах най-вече четвърт край. Ако успят да вървят с това движение напред, мисля, че ще създадат добър мач. Безспорно Русия се надскочи. Никой не очакваше техният тим да стигне до този стадий. Това го приписвам на два фактора – мотивацията  и психическата освободеност “.

Русия провежда шампионата по един превъзходен метод, беше безапелационен доцент Ефрем Ефремов.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР