Финал на делото за нарязаната Евгения. Днес градският съд в

...
Финал на делото за нарязаната Евгения. Днес градският съд в
Коментари Харесай

Финал на делото за нарязаната Евгения

Финал на делото за нарязаната Евгения. Днес градският съд в София се събира за финален път. Очакват се финалните пледоарии на прокуратурата и на отбраната на двамата подсъдими.

Пред Темида за жестокото ликвидиране за изправени брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров и татко му.

Очаква се съдът да произнесе и присъда.

Преди съвещанието, за следващ път, близки и другари на Евгения се събраха пред постройката на Съдебната палата. Те икат най-тежкото наказване за подсъдимите.

Демонстриращите бяха с плакати “Доживотен затвор без право на подмяна за убийците на Евгения ” и “Не желаеме убийци измежду нас ”.

На предходното съвещание Орлин даде пояснения два пъти. Той твърди, че Евгения го е нападнала, той я е блъснал, след което тя е паднала и се е блъснала. А след това е спряла да диша.

Тялото на Евгения беше намерено през 2021 година в куфар във водоем край Перник. Според обвиняването закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод. .

Какво се знае досега

Орлин Владимиров си призна за убийството на Евгения, обвиняем за гибелта й, съобщи 24 часа. Той се възползва от правото си да дава пояснения.

До този миг той пазеше безмълвие. Владимиров описа в елементи по какъв начин се е стигнало до убийството.

Поводът за него е ревнивост

Той изясни, че е душил с ръце Евгения, а по-късно е облепил устата и носа й със стреч фолио. За укриването на натрупа му оказал помощ татко му Пламен, пенсиониран сътрудник на ДАНС. Той също е обвиняем дружно със сина си.

Признанието няма да докара по-лека присъда на Орлин, защото делото не бе гледано по съкратеното правосъдно разследване.

Миналата седмица се организира следващото съвещание по делото за убийството на Евгения Владимирова. Съдът одобри няколко експертизи. От съдебно-психиатричната и психична стана ясно психологичното положение на двамата подсъдими – брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров и татко му Пламен, който е апетитен за съизвършител.

Според данните Орлин не страда от неуравновесеност и няма данни той да е страдал от такова разстройство все още на осъщественото закононарушение през октомври 2021 година.

Защитата на Владимиров изиска ексхумация на натрупа на Евгения. Според тях съдебномедицинската експертиза била направена некадърно. Съдът отхвърли това искане.

Свързани изявления

Климатолог: Днес отново ще става за джапанки

20.10.23 10:55 0

„ Предстоят три доста топли дни, малко се измести ситуацията. Днес отново ще става за джапанки, само че на следващия ден ще бъде още...

СЗО: Увеличават се епидемиите от холера

20.10.23 10:50 0

СЗО разгласи, че се усилват епидемиите от холера в света. В минимум 31 държаво през годината са регистрирани епидемии от...

Световна купа в българските ръце след MAX FIGHT 56

20.10.23 10:49 0

Йосиф Панов реализира най-престижната победа в професионалната си кариера Пепелянката показва висока класа в границите на 12 рунда и завоюва...

Покажи още Вижте още  климатолог

Климатолог: Днес отново ще става за джапанки

На живо от Народното събрание

349
Трябваше ли да отпадне възбраната за импорт на украинско зърно?
Да, това е верен ход от страна на правителството78 Не, това ощетява нашите зърнопроизводители238 Трябва да се ограничи вноса на украинско зърно, само че не да се не разрешава напълно33
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР