Филмовото студио Союзмультфильм“ снима нова поредица с 26 серии от

...
Филмовото студио Союзмультфильм“ снима нова поредица с 26 серии от
Коментари Харесай

„Ну, погоди!“ се завръща с 26 нови серии

Филмовото студио „ Союзмультфильм “ снима нова поредност с 26 серии от паметната анимация „ Ну, погоди! “. Поводът е 50 години от основаването на основните анимационни герои от известни мултипликации - Крокодилът Гена, Чебурашка, Вълкът и Заека, и други Очаква се първите серии да се появят на дребен екран през лятото на 2020 година Това разгласи Юлияна Слащева на Международния културен конгрес в Санкт Петербург, представена от bTV. 
Главни герои във филмчето са Вълкът и Заекът, които непрекъснато се гонят. Актьорите, които дават гласовете си на двата персонажа, са Анатоли Папанов (Вълкът) и Клара Румянова (Заекът). В епизодите са употребявани фрагменти от известни за времето си съветски и задгранични мелодии. Тъй като изпълнителите не са указвани в титрите и до в този момент не е изцяло ясно кои тъкмо реализатори и мелодии са включени. Използвани са маджарски, чешки, полски и немски, даже и български осъществявания – инструменталът на песента на Емил Димитров – „ Ти си отиде през септември “ в 17 и 18 епизод.
Предишни спомагателни серии са създавани два пъти - през 1993 и през 2006 г. 
Според проучване на " Обществено мнение " през 2014 година " Ну, погоди! " е преди всичко по известност в Русия. През 2018 година, в чест на 50-годишнината на сериала „ Ну, погоди! “, Централната банка на Русия пуска 500 000 специфични монети с номинал 2 и 25 рубли. От едната страна са облиците на Заека и Вълка от другата герба на съветската федерация. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР