Филмовото студио Марвел реши да смени актьора, играещ бореца срещу

...
Филмовото студио Марвел реши да смени актьора, играещ бореца срещу
Коментари Харесай

Махершала Али заменя Уесли Снайпс в новия „Блейд“

Филмовото студио Марвел реши да смени артиста, играещ бореца против вампири Блейд. Мястото на каноничния Уесли Снайпс в идните филми ще бъде заето от Махершала Али.

За рестартирането на франчайза “Блейд ” бе обявено на фестивала Comic-con 2019 от ръководителя на Марвел Кевин Файги. Той заяви, че основната роля в римейка на паметната лента ще бъде изпълнена от двойния притежател на „ Оскар “ Махершала Али, написа Кинонюз.ру.

Студиото сподели на почитателите логото на новия филм, а те направиха разнообразни оферти по какъв начин да наподобява Махершала в ролята на Блейд. Известният с рисунки към играта „ Мортал Комбат “ художник BossLogic разгласява арт хрумвания на своята страница в Индтаграм. Той показа Али под формата на ухилен върколак с дълги зъби и татуировки.

Първият филм за Блейд е осъществен през 1998 година, а последният – през 2004 година. Филмът беше основан без присъединяване на Марвел, само че в този момент студиото получи правата върху персонажа и е настроено за съществен рестарт. У феновете Блейд обичайно се свързва с артиста Уесли Снайпс. Актьорът неведнъж е казвал, че е подготвен да продължи да играе ловеца на вампири, в случай че получи такава оферта. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР