Филмовото студио Дисни забавя реализирането на бъдещи филми от сагата

...
Филмовото студио Дисни забавя реализирането на бъдещи филми от сагата
Коментари Харесай

„Дисни“ забавя следващия филм от поредицата “Междузвездни войни“

Филмовото студио „ Дисни ” забавя реализирането на бъдещи филми от сагата " Междузвездни войни ", съобщи Ройтерс. Изпълнителният шеф на компанията Боб Айгър призна, че е било неточност да се пуска по един филм от сагата всяка година и че съгласно него това е породило „ отмалялост у почитателите “.

" Мисля, че допуснахме неточност. Поемам отговорността за нея. Нещата се развиха прекомерно бързо. Сега ще забавим за известно време темпото, само че това не значи, че въобще няма да вършим повече филми. Мисля, че просто ще бъдем малко по-внимателни по отношение на количеството и времевия график ", сподели Айгър пред " Холивуд рипортър ". Забавянето на темпото бе коментирано от кино специалисти като " борба за продобиване на почитателите ". Те напомнят, че в предишното феновете на сагата са очаквали с боязън всеки нов филм от нея, защото интервалите са били по-големи. " Ако през 2020 година няма нов филм от сагата, това няма да ни убие ", написа филмовият анализатор Скот Колура.

От 2015 година до момента „ Дисни ” е пуснал два от трите планувани кино лентата, основани на характери от истинските три продукции на Джордж Лукас, както и още два производни кино лентата, разказващи за живота на воин от сагата. Позицията на Боб Айгър е разследване от разочарованието на почитателите от " Соло: История от Междузвездни войни ", появил се през май. Приходите от него в световен мащаб бяха 400 милиарда $. Това е надалеч от маркираните 2 милиарда $ доходи от кино лентата " Междузвездни войни: Силата се пробужда " и 1,3 милиарда $ доходи от " Междузвездни войни: Последните джедаи ".
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР