Филмово лято – под такъв знак преминава най-топлият сезон за

...
Филмово лято – под такъв знак преминава най-топлият сезон за
Коментари Харесай

Орлин Павлов става татко и на голям екран

Филмово лято – под подобен знак минава най-топлият сезон за Орлин Павлов тази година. Поредното му заставане пред камера ще бъде за дълго чаканото заглавия „ Петя на моята Петя “, разкриха от екипа на продукцията.

В лентата, въодушевена от живота и творчеството на поетесата Петя Дубарова, артистът ще скочи в кожата на бащата на тийнейджърката Петя, изиграна от младата вяра на родното кино Александра Костова („ Маймуна “). Образът на Павлов – Владо, няма да е централен. Въпреки това звездата ще има основна роля за сюжета.

Екипът има потребност от артист, който да има нужната сензитивност за подобен татко и го открива в лицето на Орлин Павлов. Единственото им терзание е, че феновете на Орлин може да не го одобряват като татко на 17-годишно момиче.

Но пък кой е споделил, че бащите на тийнейджърките не могат да наподобяват толкоз добре? “, намигват в анонса си от екипа.

До скоро звездата беше ангажиран и със фотосите на друго българско заглавие - „ Завръщане “. Филмът ще бележи четвъртата подред колаборация сред артиста и Ники Илиев в позицията на режисьор. Преди това двамата работиха дружно по „ Живи митове “, „ Нокаут, или всичко, което тя написа “ и сериала на bTV “Скъпи наследници “. В „ Завръщане “ Павлов ще се завърне дружно с група другари (Сашо Кадиев и Бойко Кръстанов) към родния Пловдив, с цел да помогне на четвъртия от компанията в неволя (Илиев). Актьорът, който при започване на годината гушна първородната си щерка Елизабет, ще изнесе и концерт по отношение на кино лентата. Това ще се случи на 28 август, а терен на събитието ще даде Гребната база в града под тепетата. Камерата за „ Завръщане “ ще се върти по време на целия концерт, а всички присъстващи ще станат статисти в последните подиуми от продукцията. Шоуто ще изненада меломаните и с наличието на гостуващи звезди, измежду които Любо Киров, Графа, Белослава и Бобо.

Източник: Monitor
Снимка: Симон Варсано
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР