Филмовите жанрове, сюжети и истории са много, но има неща,

...
Филмовите жанрове, сюжети и истории са много, но има неща,
Коментари Харесай

25 забавни неща, които научихме от филмите

Филмовите жанрове, сюжети и истории са доста, само че има неща, които ги сплотяват и могат да ни развеселят когато и да е. Ето какво избрахме за вас с холивудски адрес.

 unnamed 1

1. Колкото по-силно се ненавиждат мъжът и дамата при започване на кино лентата, толкоз по-вероятно е да се влюбят един в различен до края.

2. Ако сте русокоска с изкусителна осанка, то доста по-бързо от всички останали ще се сдобиете със популярност на международен специалист по нуклеарно оръжие още на 22 години.

3. Всички спални са със специфични завивки, имащи L – форма, която прикрива дамите до раменете, а мъжете върху тях единствено до кръста.

4. Докато се намира сама вкъщи с видение или страшилище, дамата е длъжна да изследва всички източници на недоверчив звук, облечена само и единствено по долни дрехи.

5. Дори след 20 години взаимен живот, съпрузите не престават да се целуват буйно на всеки пет минути.

6. При осъществяване на каквато и да е полицейска акция, служителите на реда неизбежно най-малко един път посещават стриптийз клуб.

7. Когато изключвате светлината, с цел да заспите, то във вашата стая към момента ще се вижда добре, освен това в красиви сини цветове.

8. Телевизионните вести по предписание предадат информация, която ви е изключително нужна, и която ви хваща тъкмо сега, когато пускате тв приемника си.

9. Кашлицата нормално е признак за неизлечима болест.

10. Всяка брава може да бъде отключена елементарно с кредитна карта или елементарен кламер, само че не и когато става дума за горяща къща, в която има останало дете. Там битката е огромна.

11. Всеки компютър започва в границите на 2 секунди.

12. Червилото за устни в никакъв случай не се изтрива, даже да сте на скуба дайвинг.

13. Всеки човек, събудил се от призрачен сън, сяда внезапно в леглото си и стартира да диша тежко.

14. Ако нещо излъчва радиация, тя безусловно свети в зелено.

15. Всички телефонни номера в Съединени американски щати стартират с 555.

16. Независимо какъв брой доста е потърпевш галактическия транспортен съд, неговата вътрешна гравитационна система в никакъв случай не се поврежда.

17. Всички приказват на британски, без значение от кое място са пристигнали. Дори пришълците от Космоса, без значение, че в никакъв случай не са посещавали Земята.

18. Всички писатели са богати, всички издателски компании са блестящи, а всички художници имат необикновено добре осветени студия и живеят на последния етаж.

19. Когато се разплащате в такси, в никакъв случай не гледате апарата – просто бъркате в джоба и давате. Сумата постоянно е точна.

20. Няма никакво значение, какъв брой врагове ви атакуват, в случай че владеете техниката на бойните изкуства. Вашите врагове търпеливо ще чакат, танцувайки в близост, до момента в който вие не ги пратите един по един в нокаут.

21. Никога нямате проблеми с паркирането, когато спирате пред всяко значимо за вас институция.

22. Новородените деца са в положение да бърборят, сами да се прекатурват и да държат главата си изправена.

23. Само една съчка кибрит е задоволителна, с цел да освети стаята като стадион.

24. Шесторазрядните револвери стрелят по 30-40 пъти без презареждане.

25. Айфеловата кула се вижда прелестно от всяко прозорче на Париж.

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР