Филмови ленти ще послужат като вдъхновение в новата задача на

...
Филмови ленти ще послужат като вдъхновение в новата задача на
Коментари Харесай

Кръстникът и Индиана Джоунс вдъхновяват ястия в MasterChef

Филмови ленти ще послужат като ентусиазъм в новата задача на хоби-готвачите в MasterChef на следващия ден вечер. Сред заглавията, които ще дадат насочна точка в ястията на участниците, са „ Кръстникът “, „ Индиана Джоунс “, „ Шоколад “, „ Американски къс “ и други

„ Киното и кулинарното изкуство вървят ръка за ръка и всеки може да се сети за лента, в която основен воин е несъмнено ястие”, разясняват от кухнята на предаването. Хоби-готвачите ще имат разполагаем 60 минути за реализирането на филмовия си кулинарен шедьовър.

Френско петле, филе от глиган, агнешки момици и еленско бонфиле ще откроят познавачите на „ капризните “ меса, а мастърклас на Петър Михалчев ще дефинира кой ще грабне премията от 1000 лева ваучер за извършване на покупки в Kaufland.

Пред феновете на bTV Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ще посочат спецификите на всеки артикул – петлето има фина и капризна конструкция, която се обработва извънредно бързо, с цел да не се изсуши, глиганското наподобява на свинско, а еленското – на говеждо, само че и двете са с характерности на дивеч, а момиците са деликатес във всеки изтънчен ресторант и се подготвят посредством бързо пържене или паниране.

Стратегии за бойкот и елиминиране на съперниците ще се сблъскат с хъс за победа, структуриран проект за деяние и упоритост да надминеш опциите си с положителни хрумвания и за малко време в новия епизод на MasterChef, който bTV ще излъчи в понеделник от 21 ч.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР