Филмовата звезда Катрин Зита-Джоунс разкри, че се надява да направи

...
Филмовата звезда Катрин Зита-Джоунс разкри, че се надява да направи
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс мечтае за филм с Майкъл Дъглас

Филмовата звезда Катрин Зита-Джоунс разкри, че се надява да направи филм със брачна половинка си Майкъл Дъглас.

50-годишната актриса - която се омъжи за звездата от „ Уолстрийт " през 2000 година сега чете и създава десетки сюжети за филми или телевизионни сериали, само че мечтае да снима нещо със брачна половинка си, тъй като той един от обичаните й артисти.

Тя сподели пред сп. „ ОК! ": " Аз съм неутолим четец. Имам няколко книги, които мисля, че биха се трансформирали в страховит филм или сериал и по тази причина работя върху тях. Работила съм с толкоз прелестни артисти през цялата си кариера и несъмнено, към момента бих желал да осъществя план с артиста, който боготворя - Майкъл Дъглас ".

Звездата от „ Маската на Зоро ", която навърши 50 години предходната година не се разстройва от напредването на възрастта си, защото се усеща по-щастлива от всеки път и е разкрила, че остаряването „ освобождава ".

„ Научих, че възрастта е просто число. Знам, че звучи клиширано, само че е истина. Сега се усещам по-добре и по-щастлива от всеки път. Една от благословиите на възрастта е, че нещата се откачат от гърба ви доста по-лесно. Не издребнявате, както се споделя. Открих, че в този момент ми е доста по-лесно да си слагам цели ида споделям „ Не ". Ако планът не е нещо, което в действителност желая да върша и ще отнеме безсмислено време от фамилията ми, споделям " Не " и това е освобождаващо ", сподели тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР