Филмовата легенда Кристофър Уокън боядиса с валяк стена в Бристол,

...
Филмовата легенда Кристофър Уокън боядиса с валяк стена в Бристол,
Коментари Харесай

Холивудска легенда унищожи творба на Банкси за £ 10 млн.

Филмовата легенда Кристофър Уокън боядиса с валяк стена в Бристол, с което унищожи единствено по рода си произведение на Банкси за £10 милиона. Това се случи по време на фотоси на криминалната комедия на BBC The Outlaws, заяви The Sun. Звездата от „ Криминале “ е употребявал бояджийски валяк и бяла фасадна багра, с цел да покрие работата на художника.

Шокиращата сцена беше част от сюжет, фиктивен от основателите на комедията и самия и самия Банкси.

Мистериозният художник е почитател на 78-годишния холивудски актьор Кристофър Уокън, а също така цени обстоятелството, че създателят на сериала, неговият съгражданин Стивън Мърчант, демонстрира родния си град. Вътрешен човек от тв продукцията разкри: „ Творческият екип измисли мечтания сюжет и се свърза с представителите на художника със слабата вяра, че той може да им помогне “.

Скоро по-късно те разкрили, че Банкси е бил на мястото, където са снимали, и е оставил нещо след себе си. Направо не можели да повярват на шанса си, защото той бил нарисувал великански плъх, употребявайки своята отличителна техника с печатане на образец, както и подписа си. Единственото условие на художника било работата му наистина да бъде унищожена  – и неговият любимец Кристофър да държи валяка.

Идеята за унищожаването на произведения на изкуството е идея, която Банкси е изследвал и по-рано. През 2018 година неговата картина „ Момиче с балон “ беше продадена на търг за 1 милион паунда - и по едно и също време с това мина отчасти през шредер, който Банкси беше скрил в рамката.

Сцената с унищожване на произведение на Банкси в сериала, който започна да се излъчва през октомври всеки понеделник по BBC1, идва в последния епизод. The Outlaws споделя за проблемите на седем души с друг генезис и обществен статус, наказани за дребни престъпления на изправителен труд в социална изгода.   
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР