Филмовата легенда Бриджит Бардо атакува движението #MeToo, като посочи, че

...
Филмовата легенда Бриджит Бардо атакува движението #MeToo, като посочи, че
Коментари Харесай

Бриджит Бардо нахока актриси, търсещи публичност като жертви на секстормоз

Филмовата легенда Бриджит Бардо нападна придвижването #MeToo, като уточни, че актрисите в него, които се оплакват от полов тормоз просто търсят гласност, съобщи Агенция Франс Прес.

Огромното болшинство от тях са двулични и нелепи, декларира тя пред френското списание „ Пари мач “. Много от актрисите се задяват с продуцентите, с цел да получат роля. И тогава, с цел да приказваме за тях, те споделят, че са били унизени, споделя 83-годишната Бардо.

Тя твърди, че в никакъв случай не е била жертва на полово посягане. Намирам за очарователно, когато мъжете ми споделя, че съм красива или имам прекрасен дребен гъз, която стана секс знак с кино лентата " И господ сътвори дамата " през 1956 година

Думите ѝ идват седмица откакто друга френска звезда - Катрин Деньов , провокира рецензии на феминистки от целия свят, като отбрани правото на мъжете да вършат полови подмятания на дамите. Тя бе измежду 100-те известни дами, подписали отворено писмо, в което се твърди, че придвижването #MeToo се е трансформирало в тесногръд лов на вещици, заплашващо половите свободи.

Деньов (74 г.) се дистанцира от някои подписали писмото, откакто една от тях съобщи, че дамите може да получат оргазъм при обезчестяване. Тя даже отиде по-далеч, като се извини на жертвите на полови похищения като сподели, че няма нищо положително в секс издевателството.

Бардо, която завърши филмовата си кариера през 1973 година и се отдаде на благотворителна си идея за отбрана на животните, от години предизвика феминистките.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР