Филмовата адаптация на Клетниците излиза на голям екран след невероятния

...
Филмовата адаптация на Клетниците излиза на голям екран след невероятния
Коментари Харесай

Клетниците идва в кината през януари догодина

Филмовата акомодация на Клетниците излиза на огромен екран след невероятния триумф на едноименната режисура, забелязана от над 60 милиона индивида по света в последните 27 години. Режисиран от спечелилия „ Оскар “ за „ Речта на краля “ Том Хупър, филмът е с присъединяване на Хю Джакман, Ръсел Кроу, Ан Хатауей и Еди Редмейн (ТВ сериала „ Устоите на Земята “). Звездният актьорски състав включва още Аманда Сайфрид („ Mamma Mia! “, „ Дилъри на време “), Хелена Бонъм Картър („ Алиса в страната на чудесата 3D “) и Саша Барън Коен.

Награденият с „ Оскар ” режисьор прави същинска гражданска война в снимането на мюзикъли с Клетниците. Продукцията включва новаторска технология на музикалния запис, при която песните се извършват онлайн на снимачната площадка, а не както е всекидневно, преди този момент в студио.

Действието на Клетниците се развива във Франция през ХIX век и е вълнуващ роман за разрушени фантазии, несподелена обич, пристрастеност, всеотдайност и възмездие – извечното тестване за оцеляването на човешкия дух. Хю Джакман играе някогашният изгнаник Жан Валжан, преследван в продължение на десетилетия от безмилостния служител на реда Жавер /Ръсел Кроу/, откакто е нарушил режима на освободен пандизчия. Когато Валжан се съгласява да се грижи за дребната Козет, щерка на фабричната работничка Фантин /Ан Хатауей/, животът им се трансформира вечно.

Най-дълго показваният в света мюзикъл ще придвижи силата си на огромния екран в завладяващата и зрелищна интерпретация на Том Хупър по епичния разказ на Виктор Юго. С интернационалните суперзвезди и обичани песни, Клетниците ще се прероди като необикновено кино и музикално прекарване.

Премиерата на Клетниците в кината у нас ще бъде на 04 януари 2013 година. Още информация за кино лентата може да намерите във Facebook на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgaria.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР