Филмите за Мафията са сепциални за много режисьори. Всички сме

...
Филмите за Мафията са сепциални за много режисьори. Всички сме
Коментари Харесай

13-те най-добри филми за мафията за всички времена

Филмите за Мафията са сепциални за доста режисьори. Всички сме гледали „ Кръстникът “ на Франсис Форд Копола - филм, който ни въодушевява като почитатели на киното.
Най-добрите мафиотски филми за всички времена 13. Черни души (2014)
Black Souls е спокоен филм и историята наблюдава началото на престъпността в Южна Италия. Филмът се споделя за семейство от трима братя, всеки от които има тясна връзка с мафията.
Луиджи е мафиот, който желае да разшири незаконния си бизнес. Роко е професионален предприемач, който извлича изгодите от мафията, без да си изцапа ръцете. Лучано е фермер за кози, който не желае да има нищо общо с мафията.
Синът на Лучано е въодушевен от мафията и стартира да работи с Луиджи. Това нарушава динамичността на братята и в последна сметка води до пагубни резултати.
Черни души е един от най-хубавите нови филми за мафията.

12. Бъгси (1990)
Това е мафиотски филм за Америка. След 10 години в мафията в Ню Йорк, Бъгси Сийгъл е изпратен в Калифорния, с цел да развива бизнес връзки на Западното крайбрежие. Докато е там, той се влюбва в Холивуд и Вирджиния Хил. Вдъхновен от живота на Запад, Бъгси се пробва да заживее законно, надалеч от незаконния свят. В последна сметка, както при доста страхотни мафиотски филми, тези очаквания изсъхват в пустинна горещина.

11. Пътят към гибелта (2002)

10. Секси звяр (2000)
Ултра див мафиотски филм. Сър Бен Кингсли играе английски разбойник, с ирончното име Дон, който набира помощта на пенсиониран помощник за класическата „ последна работа “. Sexy Beast е един от най-големите мафиотски филми за всички времена.

9. Изборът 1 и Изборът 2 (2005-2007)
Много мафиотски филми за преследването на нещо материално - дали това са пари, опиати, оръжие или нещо друго. Филмите на Джони То са за несъществения лов за надзор, символизиран от драконовата палка. Първият филм е концентриран към „ демократичния “ избор на нов началник на „ Триада “. Вторият филм продължава историята и предлага резолюция във връзка с метода на мафиотско-триадните интервенции.  
8. Черна работа (2015)
Джони Деп се трансформира в паметния разбойник Уайти Бълджър в Black Mass. Много мафиотски филми са въодушевени или основани на същински персонажи. Черната работа е същинската история за един от най-известните мафиоти на всички времена.
В продължение на към 25 години Уайти Бълджър управлява ирландската мафия, наричана „ Зимен рид “ в Южен Бостън. Този филм пресъздава отлично този интервал, като в същото време демонстрира ролята на Уайти като осведомител на ФБР.

7. Пияният ангел (1948)
Акира Куросава е един от най-големите режисьори на всички времена. А ранният му мафиотски филм Пияният ангел е един от най-хубавите му. Филмът наблюдава живота на лекар-алкохолик, който се забърква в незаконния свят, откакто лекува млад Якуза. Пияният ангел е освен основополагащ филм за японски мафиотни филми, само че и за мафиотски филми по целия свят.

6. Мафията (1962)
Комедията-трагедия Мафията е един от най-фино авторитетните филми за гангстерски закононарушения, правени в миналото. Историята е за мафията в Сицилия, която основава мощен културен раздор сред Севера и Юга. Северът се трансформира в световно комерсиално дружество, до момента в който Югът става по-изолиран към света.
Mafioso е филм, който доста приказва за тази битка сред Севера и Юга на Италия. Става въпрос за това кой управлява властта, къде я управлява и какво прави, с цел да я популяризира. В Мафията основният воин, изигран от Алберто Сорди, става жертва на мафията и става пешка за тяхната властна игра.

5. Сонатина (1993)
Sonatine е моден и вълнуващ филм за японската мафия Якудза. Саундтракът към кино лентата е на несравнимия Джо Хисаиши.
Сценарист, режисьор и основен артист Такеши Китано, прави Сонатина като кино версия на соната; история, разказана в разнообразни елементи. Финалът на Sonatine е един от най-въздействащите за всички времена и предлага отблъскващ взор върху ориста на мафиот.

4. Източни обещания (2007)
Източните обещания е филм за съветската мафия. Действието се развива в Лондон, само че по-голямата част от кино лентата е снимана в съветски ресторант в града. Това е безсърдечен филм за мафията.
Основната противозаконна търговия на руснаците в този филм е половият трафик. Това е тъмна, усукана вероятност за света на гангстерската престъпност, закрепена с отличното показване на Виго Мортенсен.

3. Гомор (2008)
Почти невероятно е да се приказва за модерни мафиотски филми, без да се включи Гомор. Този популярен филм е може би най-всеобхватната деконструкция за мафиоти, правени в миналото.
В Гомор нищо не е обещано, а властта на мафиите е безспорна. В края на краищата сантименталната панорама към мафията се разпада като брега на пясък след прилив на пълнолуние.

2. Добри момчета (1990)
Трудно е да си спомним, че Goodfellas е дълъг близо 150 минути, тъй като всяка минута на кино лентата е толкоз цялостна с елементи и лукс. Гангстерската класика на Мартин Скорсезе е най-забавният гангстерски филм, юридически в миналото. 

- Продукцията (дизайн на костюми, грим, декори) е на най-високо равнище.
- Изключителни осъществявания от актьорския състав, в това число Пески, Де Ниро и Лиота.
- Има явен сюджет. Гангстерите намират еднаквост в своите банди.

1. Кръстникът 1 и 2 (1972 и 1974)
Има причина „ Кръстникът “ да е един от най-почитаните филми на всички времена. Това е прочувствено комплицирано, ловко направено и вълнуващо кино за гледане.
Кръстникът: Първа част и втора част са един филм, който е разграничен на две елементи.
Какво е по-важно? Индивидуален триумф или фамилна преданост? Човек кадърен ли е да промени характера си? Отговорност на мафията ли е да отстъпи на бедните? Това са въпросите, които пронизват Кръстникът. От Сицилия до Хавана и Ню Йорк тези въпроси преследват душата на Дон Корлеоне. Кръстникът е придирчив филм, който не ви споделя да харествате мафията. Просто ви оставя с лицето на човек, който е изгубил всичко.
източник: www.studiobinder.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР