Филмите са идеалното забавление, когато няма нищо друго за правене.

...
Филмите са идеалното забавление, когато няма нищо друго за правене.
Коментари Харесай

Коя филмова героиня си според зодията?

Филмите са идеалното развлечение, когато няма нищо друго за правене. Те в действителност могат да ни научат на някой и различен скъп житейски урок, тъй като седмото изкуство има голяма мощ. Ето коя кино героиня си съгласно зодията:

Често се случва да припознаем себе си в някоя кино героиня и да съпреживяваме нейната история като наша. Това най-вероятно е по този начин, тъй като въпросната героиня може да се окаже твоя двойничка по зодия. Ето коя кино героиня си съгласно зодията:

Овен: Ерин Брокович от едноименната лента. Ти си целеустремена жена, която знае по какъв начин да се бори сама с всички компликации.

Телец: Елизабет Бенет от “Гордост и предубеждения ”. Ти имаш изострен разум и бръснещ език. Винаги търсиш онази обич, която те стимулира и въодушевява.

Близнаци: Бриджит Джоунс от “Дневника на Бриджит Джоунс ”. Ти си странна птица, непрекъснато търсиш себе си и не спираш да мечтаеш.-->
 благополучие ThinkStock/Getty Images
Рак: Елизабет Суон от “Карибски пирати ”. Изглеждаш нежна и ранима извън, само че си същински войник и не се плашиш от провокациите.

Лъв: Ел Уудс от “Професия русокоска ”. Ти си кокетна и доста умна. Знаеш по какъв начин да се бориш за своето, макар, че изглеждаш беззащитна.
 русокоска ThinkStock/Getty Images
Дева: Пепеляшка от едноименния филм. Ти си безнадеждна романтичка, която към момента има вяра в своята приказка и отхвърля да порасне.

Везни: Роуз Бюкейтър от “Титаник ”. Ти искаш завършения и романтика и смяташ, че би трябвало да изживееш живота си по своя метод.

Скорпион: Хърмаяни Гейнджър от “Хари Потър ”. Обожаваш книгите и постоянно се стремиш да научиш нещо ново. Готова си на всевъзможни подвизи за приятелите си.

Стрелец: Кари Брадшоу от “Сексът и градът ”. Ти си свободен дух и не спираш да търсиш тръпката на живота си. Знаеш доста добре по какъв начин да използваш своя женски съблазън.

Козирог: Катнис Евърдийн от “Игрите на глада ”. Ти си същински войник и в никакъв случай не се отказваш, от това което искаш. Силна персона, която постоянно е себе си.

Водолей: Скарлет О'Хара от “Отнесени от вихъра ”. Ти си доста магнетична персона и не се спираш пред нито една спънка. Знаеш цената на удоволствието и си подготвена да я платиш.
 русокоска ThinkStock/Getty Images
Риби: Анди Сакс от “Дяволът носи Прада ”. Изглеждаш спокойна извън, само че вътре в теб постоянно бушуват страсти. Винаги се стремиш да докажеш на себе си, че можеш да се оправиш с всяка обстановка.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР