Филми, в чиито главни роли са Том Ханкс, Мерил Стрийп

...
Филми, в чиито главни роли са Том Ханкс, Мерил Стрийп
Коментари Харесай

Филм с Мерил Стрийп е един от водещите в програмата на кинофестивала в Торонто

Филми, в чиито основни функции са Том Ханкс, Мерил Стрийп и Дженифър Лопес, са измежду водещите в тазгодишната селекция на кинофестивала в Торонто, който слага началото на наддаването за идващите награди " Оскар " на 5 септември. Освен американски заглавия в програмата са включени и някои от най-хубавите английски филми за 2019 година, оповестява " Гардиън ".

Драмата The Laundromat на американския режисьор и продуцент Стивън Содърбърг е измежду определените продукции на " Нетфликс ", която се счита за един от огромните кандидати за " Оскар " тази година. В основните функции са Мерил Стрийп, Гари Олдман и Антонио Бандерас.

Филмът Beautiful Day in the Neighborhood , основан на действителната история за другарството сред американския ефирен водещ Фред Роджърс, в чиято роля влиза Том Ханкс, и журналиста Том Джунод, изигран от Матю Райс, е заглавие, което провокира Ханкс да излезе от обичайтия си прочут облик. Това споделя режисьорът на кино лентата Мариел Хелър за нюйоркското издание " Ентъртейнмънт уийкли ".

Премиерата на Hustlers на Лорен Скафария ще бъде на 13 септември, а драмата показва историята на няколко стриптизьорки, които крадат пари от своите белокожи клиенти. В основната роля е Дженифър Лопес, а приятелките ѝ играят азиатката Констанс Ву и американските рап изпълнителки Карди Би и Лизо.

Останалите заглавия в програмата, които са въодушевени от същински истории, са Judy с Рене Зелуегър, която влиза в ролята на актрисата Джуди Гарланд; Ford v Ferrari с Мат Деймън и Крисчън Бейл; Harriet - историята за избягалата от иго чернокожа жена Хариет Тъбман и задачите за освобождение на десетки плебеи по време на Гражданската война в Съединени американски щати, в чиято роля влиза Синтия Ериво; драмата Radioactive - за любовния живот и откритията на Мария и Пиер Кюри, които извършват Розамунд Пайк и Сам Райли; драмата Just Mercy с артиста Майкъл Б. Джордан; комедийната драма Bad Education с Хю Джакмън и Two Popes , който показва взаимоотношенията и неразбирателствата сред двама от най-влиятелните водачи на Католическата черква, в чиито функции влизат Антъни Хопкинс и Джонатан Прайс.

Американската компания " Ди Си Комикс " ще показа премиерно кино лентата Joker , който е един по-различен прочит на историята на героя от поредицата " Батман " Жокера. Ролята ще изиграе артистът Хоакин Финикс.

Някои от английските заглавия, включени в програмата, са сантименталната драма с Лиам Нийсън и Лесли Манвил Ordinary Love , разказваща историята на двойка, изправена пред опцията за гибел, и Military Wives с Шарън Хорган и Кристин Скот-Томас.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР