Филмът за съкрушена майка, която търси справедливост и настоява да

...
Филмът за съкрушена майка, която търси справедливост и настоява да
Коментари Харесай

Траурни тоалети надянаха акрисите на наградите БАФТА, само принцеса Кейт с корема...

Филмът за съкрушена майка, която търси правдивост и упорства да се постави завършек на издевателството, неравенството и похищенията – „ Три билборда отвън града “, бе почетен с пет награди на БАФТА на снощната гала в Роял Албърт Хол Лондон. Сред тях бяха и наградите за най-хубав английски филм и за най-хубава актриса - Франсис Макдорманд в основната роля, а Сам Рокуел получи премията за най-хубав артист в поддържаща роля, оповестява Агенция Франс Прес. На конференция откакто получи премията си, Рокуел отговори на въпрос за поддръжката, която оказва на придвижването „ Времето изтече “: „ Просто считам, че е значимо да представяваме това придвижване и да се опитваме да слушаме, в случай че хората се пробват да бъдат чути. Мисля, че е почтително и желая да го поддържам. В живота си имам доста невероятни дами “.

Кампанията на " Времето изтече " против половия тормоз беше повтаряща се тематика през цялата вечер. На аления килим и в залата се виждаха доста дами, облечени в черно, в това число актрисите Анджелина Джоли и Дженифър Лоурънс, в израз на взаимност с потърпевшите от полов тормоз и дискриминация.

Почетни посетители бяха принц Уилям и брачната половинка му Катрин, херцогиня на Кеймбридж, която бе облечена с тъмнозелена рокля с черен колан. Призивът за черни тоалети сложи Катрин в внимателно състояние, защото кралското семейство се стреми да не показва политически позиции.























Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР