Филмът Vox Lux беше излъчен премиерно на 4 септември по

...
Филмът Vox Lux беше излъчен премиерно на 4 септември по
Коментари Харесай

Натали Портман, Джесика Симпсън и войната за снимките по бельо

Филмът Vox Lux беше излъчен премиерно на 4 септември по време на 75-ия Международен кино фестивал във Венеция тази година. В него Натали Портман играе в ролята на подрастващо момиче, което става поп звезда. От на следващия ден, 7 декември, продукцията потегля в кината в Щатите.

По този мотив преди дни Натали Портман даде изявление за USA Today. В него тя си спомня по какъв начин преди години е видяла корицата на списание с младата Джесика Симпсън по бикини със заглавие " Аз съм девствена " и не е знаела по какъв начин да реагира, тъй като за нея е било малко шокиращо.

Разбира се, не закъсня и ответна реакция от страна на Джесика Симпсън. В собствен пост в Instagram тя написа, че е разочарована от обстоятелството, че е смутила Натали Портман с фотосесията си по долни дрехи, направена през 1999 година, когато в действителност е била девствена. Симпсъм добави, че не е очаквала такава реакция, в случай че самата Портман би трябвало да знае по какъв начин стоят нещата в шоубизнеса.

" Вярвах тогава, имам вяра и в този момент, че да изглеждаш съблазнително по долни дрехи и да се гордееш с тялото си, не значи да правиш секс. Винаги съм давала образец на дамите, че могат да наподобяват по този начин, както им се желае, тъй като силата е вътре в самите нас. Следвам това предписание и не подлагам на критика другите за избора им ", написа Джесика Симпсън.

За да успокои разразяващият се спор, Натали Портман постъпи доста дипломатично. Актрисата се извини на Джесика Симпсън, като изясни, че не е целяла да визира който и да било. Портман изясни, че е желала да изтъкне какъв брой значими са посланията, които посредством медиите доближават до младите дами, написа Cover Media.

" Моля за опрощение за болката, която думите ми са предизвикали. Сбърках, като загатнах име. Можеше де споделя мисълта си, без да показвам съответен човек ", добави Портман. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР