Филмът The Hunt с участието на Хилари Суонк, трябваше да

...
Филмът The Hunt с участието на Хилари Суонк, трябваше да
Коментари Харесай

Отменят премиера на филм заради масовите стрелби в САЩ

Филмът The Hunt с присъединяване на Хилари Суонк , трябваше да излезе на 27 септември, осведоми Би Би Си.

The Hunt е язвителен трилър, в който либерали ловуват последователи на Тръмп и ги убиват за спорт. Рекламният маркетинг на кино лентата беше спрян незабавно след стрелбите в Ел Пасо и Дейтън.  От филмовата студия обявиха, че решението е взето след „ премислено разглеждане “. Сюжетът на Хънт е предопределен да отрази раздвоеността на американската политика.
This is the actual movie trailer. If people don’t stand up and denounce this call to kill Trump Supporters there is something seriously wrong with our country. Who would write such a hate filled screen play, who would fund the project, who would...
— Jenna Devers (@Devers_Delivers) Според Hollywood Reporter, демократичните герои дефинират жертвите си като „ плачевни “ - термин, употребен от Хилъри Клинтън, с цел да опише някои от почитателите на Тръмп преди изборите през 2016 година

Без да назове кино лентата, Тръмп разяснява в Twitter идната холивудска премиера: „ Излизащият филм е изработен за да разпали и провокира безпорядък. Те основават принуждение и по-късно се пробват да упрекват другите. Те са същинските расисти и са доста неприятни за страната ни “.
Read what Hilary Swank says here
— Horror Homeroom (@horrorhomeroom)

В изказване на Universal се споделя: „ Ние стоим зад нашите основатели на филми и ще продължим да разпространяваме филми в партньорство със смели и прозорливи основатели, като тези, свързани с този язвителен обществен трилър, само че ние разбираме, че в този момент не е най-подходящото време да се пусне този филм “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР