Филмът The Hunt с участието на Хилари Суонк, трябваше да

...
Филмът The Hunt с участието на Хилари Суонк, трябваше да
Коментари Харесай

Премиерата на скандален филм беше спряна заради масовите стрелби в САЩ

Филмът The Hunt с присъединяване на Хилари Суонк, трябваше да излезе на 27 септември, осведоми БГНЕС, базирайки се на BBC.
The Hunt е язвителен трилър, в който либерали ловуват последователи на Тръмп и ги убиват за спорт. Но рекламата за кино лентата беше спряна незабавно след стрелбите в Ел Пасо и Дейтън.
Сюжетът на Хънт е предопределен да отрази раздвоеността на американската политика. Според Hollywood Reporter, демократичните герои дефинират жертвите си като " плачевни " - термин, употребен от Хилъри Клинтън, с цел да опише някои от почитателите на Тръмп преди изборите през 2016 година.
Без да назове кино лентата, Тръмп разяснява в Туитър идната холивудска премиера: " Излизащият филм е изработен за да разпали и провокира безпорядък. Те основават принуждение и по-късно се пробват да упрекват другите. Те са същинските расисти и са доста неприятни за страната ни! "
В изказване на Universal се споделя: " Ние стоим зад нашите основатели на филми и ще продължим да разпространяваме филми в партньорство със смели и прозорливи основатели, като тези, свързани с този язвителен обществен трилър, само че ние разбираме, че в този момент не е най-подходящото време да се пусне този филм ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР