Филмът Там, където реката се влива в мечта е 11-ият

...
Филмът Там, където реката се влива в мечта е 11-ият
Коментари Харесай

Очаквайте: Йоана Георгиева в поредицата Спортните таланти на България

Филмът " Там, където реката се влива в фантазия " е 11-ият в поредицата на Българска национална телевизия, отдадена на най-обещаващите български спортисти, които към този момент реализират триумфи на интернационално равнище.

Лентата показва каякарката Йоана Георгиева. Родена във Видин, в началото тя среща компликации в подготвителния развой, тъй като родителите й не са изключително съгласни момичето им да се занимава с този спорт.

Постепенно обаче Йоана става все по-отдадена и по-отдадена на едноместния каяк, среща се с треньора си Цветан Иванов, с който работи и до през днешния ден.



Двамата отпътуват за гребната база на язовир " Кърджали " на 500 км от Видин, с цел да се отдадат напълно на подготовката си.

Георгиева към този момент има международна купа зад тила си - завоюва я през 2023 на шампионата за девойки до 23 година на 200 метра.

На същия шампионат прибави и сребро в олимпийската дисциплинираност на 500 метра, а малко по-късно видинчанката завоюва и квота за Олимпийските игри в Париж това лято.

За любовта й към кучетата, заниманието да опитва с кулинарни предписания и метода й на живот край Кърджали можете да разберете, в случай че гледате кино лентата " Там, където реката се влива в фантазия " на 13 март по Българска национална телевизия 3 от 20:00 ч. Автор на кино лентата е Стефан Георгиев, оператори Станислав Златев и Боян Манолов, режисьор - Йоанна Капанова.

" Там, където реката се влива в фантазия " е единадесетият филм от поредицата " Спортните гении на България ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР