Филмът Шазам! (Shazam!), разказващ историята на тийнейджъра Били Батсън, който

...
Филмът Шазам! (Shazam!), разказващ историята на тийнейджъра Били Батсън, който
Коментари Харесай

Филмът „Шазам!“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Филмът " Шазам! " ( Shazam! ), разказващ историята на младежа Били Батсън , който се трансформира в супергерой, когато произнесе едноименната магична дума, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка.
opened to $53 million, ahead of earlier forecasts that had placed it in the $40 million to $45 million range
— Variety (@Variety) Макар да е измежду най-старите супергерои на " Ди Си комикс ", Шазам не е толкоз различим , колкото Батман или Супермен. Това не попречи на кино лентата, сниман със относително непретенциозен за супергеройска продукция бюджет и получил ласкави мнения от рецензията, да оглави северноамериканския бокс-офис с приходи от 53,4 милиона $ през дебютния си уикенд на екран, надхвърляйки упованията да осъществя доходи от порядъка на 40 милиона $.

Второ място в класацията с 25 милиона $ заема друга предстояща продукция - римейкът на " Гробище за домашни любимци " по едноименния разказ на Стивън Кинг . На трета позиция е първенецът от предходната седмица " Дъмбо " с 18,2 милиона $.
 
Четвърта и пета позиция в бокс-офиса на Северна Америка заемат хорърът " Един нов призрачен сън " и супергеройската продукция " Капитан Марвел ". Приходите от продажбата на билети за двата кино лентата през уикенда в киносалоните на Съединени американски щати и Канада възлизат надлежно на 13,8 милиона $ и 12,7 милиона $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР