Филмът Saw“ в реалния живот: Историята на Брайън УелсВероятно много

...
Филмът Saw“ в реалния живот: Историята на Брайън УелсВероятно много
Коментари Харесай

Филмът „Saw“ в реалния живот: Историята на Брайън Уелс

Филмът „ Saw “ в действителния живот: Историята на Брайън УелсВероятно доста хора познават филмите „ Saw “. Но замисляли ли сте се дали концепцията му е въодушевена от действителния живот? Привързан към устройство, което може да те убие и ти дава несъмнено време, с цел да изпълниш задача, с цел да спасиш живота си … Отговорът е ДА,това се е случило в действителния живот, преди филмите „ Saw “.В дребен град в Съединени американски щати, телефонно позвъняване до пицария, дава ход на странни поредност от събития, които приключиха с ужасяващата гибел.Обаждането се реализира малко преди 14 часа.Поръчка за доставка на две дребни пици с салами и пеперони на адрес, който притежателят на пицарията Тони Дитомо не познавал.Той предал поръчката от телефона на един от двамата си снабдители, Брайън Уелс.Уелс напусна пицария „ Mama Mia “ в град Ери, Пенсилвания, скоро след, като поставил пиците в зеления си „ Шевролет “ и тръгнал за адреса, даден от обаждащия се – 8631 Peach Street. Трябвало да е на пет минути път с кола.

 Брайън Дъглас Уелс (снимка от шофьорска брошура на Уелс.)
Брайън Дъглас Уелс (снимка от шофьорска брошура на Уелс.)Никой не знае тъкмо какво се е случило по-нататък, кой е забъркан и дали Уелс е предполагал какво ще се случи.
Но позвъняването към пицарията през август следобяд довело до началото на странна поредност от събития, които довели до гибелта на Уелс при най-ужасяващите условия и ще оставят притеснителна и плашеща мистерия над този дребен град край езерото.Същият следобяд, на 28 август, Уелс по този начин и не се върна в пицарията. За финален път е бил забелязан в 14.38 ч.,когато влезнал в банката PNC в близкото предградие на Summit Township.Той чакал търпеливо на опашка и когато стигна до касата, дръпна тениската си, с цел да разкрие самоделна бомба, явно заключена към врата му. Той връчи на касиерката записка, в която я осведоми, че желае 250 000 $ в брой. Той споделил, че бомбата на врата му ще детонира след 22 минути.

 bank2 - Филмът „ Saw “ в действителния живот: Историята на Брайън Уелс
46-годишният Уелс, уединен мъж, който живеел самичък с котките си в нает апартамент покрай пицарията в която работил.След като схванал,че банката не разполага сега с толкоз пари,тоя я напуснал с по-малка сума натъпкана в торба, откакто споделил на касиерката, че може да се върне по-късно, с цел да прибере остатъка. Той се качил в колата си и се насочи до близкия ресторант на Макдоналдс, където пусна чантата наоколо до табелата на бързото хранене.След това потеглил още веднъж, бързайки с цел да победи часовника,който тиктакал на врата му. Няколко минути по-късно полиция – предизвестена от банката – обкръжи колата на Уелс и му наредила да излезе. Съгласен, той седна на пътя, облегнат на предната част на колата си, и вдигнал тениската си, с цел да им покаже бомбата.

 Брайън Уелс малко преди детонация.
Брайън Уелс малко преди детонация.На железна яка, която била заключена към врата на Уелс се виждало самоделна бомба с кабели излизащи от нея.

 Triple banded metal collar device 600x312 - Филмът „ Saw “ в действителния живот: Историята на Брайън Уелс
Докато локален ефирен екип снима драмата, Уелс упорства пред полицията, че е инцидентен съизвършител в обира. „ Аз не съм отговорен “, чуло се да споделя. „ Ще гръмне. Не неистина. ”Той в действителност не лъжел. В 15,18 ч., Три минути преди идването на бомбения отряд, устройството към врата на Уелс експлодира, убивайки го.Най-объркващите и завладяващи доказателства обаче били ръкописните бележки, които проверяващите намерили в колата на Уелс.Адресирани до „ Бомбения пленник “, бележката била директива до Уелс,в която пишело да ограби банката с 250 000 $, след което следва набор от комплицирани указания, с цел да откри разнообразни ключове и комбинационни кодове, скрити по улиците на град Ери. Бележката съдържала чертежи и карти.Ако Уелс направи каквото му е казано, инструкциите обещавали, той ще се снабди с ключовете и комбинацията, нужни за освобождението му от бомбата.Неспазването или неподчинението би довело до сигурна гибел. „ Има единствено един метод, по който можеш да оцелееш, и това е да си сътрудничиш напълно “, се отбелязвало в бележката с усърден и образован почерк, което по-късно ще послужи за разбор на почерка.„ Тази мощна бомба може да бъде отстранена единствено следвайки нашите указания … ДЕЙСТВАЙ СЕГА, МИСЛИ ПО-КЪСНО ИЛИ ЩЕ УМРЕШ! “ Изглежда, че който и да е възнамерявал обира, е устроил и призрачен капан за Уелс, в който премията е неговият живот.Полицията почнала да подрежда материалните доказателства. В колата на Уелс разкрили бастун, която се оказал гениално направена самоделна пушка.Самата бомба също била професионална с съвършен дизайн и структура. Устройството се състояло от две елементи: железна яка с четири ключалки и три цифрена комбинирана ключалка с желязна кутия, съдържаща две 6-инчови тръбни бомби, заредени с двуосновен бездимен прахуляк. Било невероятно да се разбие заключена към врата на Уелс яка,която приличала на великански белезници.Разследващите стигнали до извода, че тя е издигната благодарение на професионални принадлежности. Устройството съдържало два механични таймера на Sunbeam и един електронен таймер за назад отброяване. През него минавали кабели, които са свързани към тип подправени примамки, с цел да се предотврати или най-малко затрудни непозната интервенция а от там деактивирането на адската машина. Замисълът бил пъзел самичък по себе си.Дрехите на Уелс добавили още един тайнствен нюанс в тази ситуация. Той починал, облечен в две тениски, външната била с логото на облеклата Guess (предположи,познай). Уелс не носил и в никакъв случай е нямал такава тениска по думите на роднините му.Нито парите нито хипотетичният причинител в сянка са открити до ден сегашен.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР