Филмът с Джони Деп Жана Дю Бари прави своя дебют

...
Филмът с Джони Деп Жана Дю Бари прави своя дебют
Коментари Харесай

Той се завръща ударно с нов филм

Филмът с Джони Деп " Жана Дю Бари " прави своя дебют в американските кина, което бележи завръщането на артиста на американска почва. Ограниченото разпространяване обаче може да направи кино лентата неосезаем.

Макар в миналото голяма касова звезда, артистът не е имал огромна холивудска роля след правосъдните си проблеми с някогашната брачна половинка Амбър Хърд. Неотдавнашният френски филм на Деп " Жана Дю Бари " означи забележителен триумф в чужбина, което докара до идването на кино лентата в Съединените щати. Това обаче може да не е триумфалното завръщане вкъщи, което почитателите на Деп чакаха, и може да би трябвало повече, с цел да върне артиста назад в Холивуд.

Водейки до известния развой на Деп за клюка против Хърд, той беше уволнен от няколко огромни плана, в това число франчайза на " Карибски пирати " и " Фантастичните животни и къде да ги намерим ". В делото против някогашната си брачна половинка Деп означи, че нейните искания доста са лимитирали работата му и за известно време изглеждаше, че дните на славата му са към своя край. Въпреки това, успеха на артиста наподобява изтри неприятното усещане, което може да е оставил у някого, с което почитателите се надяваха, че Деп може да се върне към касовите шлагери.

Филмът от 2023 г.  " Жана Дю Бари "  е историческа драма, в която Деп играе крал Луи XV. Режисиран е от френската актриса и режисьорка Майвен Льо Беско, която също играе ролята на мадам Дю Бари, която става обичана държанка на крал Луи. Сценарият е напълно на френски, което прави играта на Деп още по-интригуваща. 

Премиерата на " Жана Дю Бари "  беше на филмовия фестивал в Кан през 2023 година и получи седемминутни аплодисменти, които разплакаха Деп. Това безспорно беше триумфално завръщане на екрана за артиста от " Карибски пирати “ – миг, който оправда тежките старания да почисти името си в съда.

В последна сметка филмът потвърди, че Деп към момента има лоялна почитател база в Европа, само че американската аудитория към момента чака своя ред да поддържа напъните на артиста – за благополучие, този късмет ще пристигна на 2 май 2024 година, когато " Жана Дю Бари "   ще се появи в кината в Съединени американски щати.

За страдание, не всички почитатели на Деп ще имат достъп до американското издание на Луи XV. Филмът идва единствено в 500 кина на 2 май 2024 година, доста по-малко от 4163 кина, в които е излъчен последният филм на Деп в Съединени американски щати - " Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ". 

В последна сметка това значи, че множеството почитатели на Деп ще би трябвало да изчакат, до момента в който филмът доближи платформа за стрийминг, преди да могат да гледат огромното завръщане на артиста и сега няма информация по кое време ще се случи това. 

Фактът, че Деп към момента работи и поема амбициозни планове, които го предизвикват като артист, е добър знак, че той в последна сметка ще откри пътя си назад към огромните холивудски блокбъстъри. Въпреки това е мъчно да се каже дали френския филм ще бъде огромното му завръщане.

Освен това към момента не е ясно дали Деп въобще се интересува от това да се върне да работи с някое от студиата, които го поставиха в черния лист по време на този мрачен интервал, довел до процеса за клюка.

Деп има дълга история на работа с Тим Бъртън и като се има поради запознатостта на този режисьор с несъгласията, наподобява евентуално той още веднъж да избере звездата от Алиса в страната на чудесата в предстоящ филм. Но защото Бъртън постоянно работи с Дисни, това също може да е комплицирано. Независимо от това, Деп постоянно е приемал функции, които го интересуват, което значи, че инди филмите не са му непознати. Независимо дали Холивуд и Деп изглаждат разликите си и вършат повече блокбастъри, или не, артистът сигурно още веднъж ще украси американските екрани с  " Жана Дю Бари ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР