Филмът "Ритни камбаната с финес" с участието на Джак Никълсън

...
Филмът "Ритни камбаната с финес" с участието на Джак Никълсън
Коментари Харесай

Това става модно! Ковчегът е заменен от автомобил

Филмът "Ритни камбаната с финес " с присъединяване на Джак Никълсън и Морган Фрийман (2007 г.) би трябвало да бъде гледан от всеки киноман. Двамата, знаейки, че не им остава доста живот, стартират да вършат всички тези неща, които постоянно са желали да сторят, само че все не им е достигал кураж или време. Е, надали бедната нигерийска душа от Ихиала си е представяла по този начин пътя към отвъдното, само че синът му е на друго мнение.

На бива да си вършим смешка със гибелта, само че да поемеш последния си път с автомобил стартира да се трансформира в мода. За две седмици това е вторият документиран случай, при който погребват мъртвец в автомобил. Нигериец, носещ името Азубуике, заречен на татко си да му купи бърз автомобил. Казана дума, хвърлен камък. Не съумял да направи това в точния момент, само че удържал на обещанието си. Погребал най-тържествено татко си в струващо $66 000 BMW X6.

Подобна постъпка буди, меко казано, недоумение у мнозина. Още повече, че в Нигерия сходно заравяне е прекомерно разточително на фона на изнемогващите поданици на страната. А по-широкоскроените хора биха споделили, че с навигацията на Х6 умрелият ще откри най-прекия и бърз път към парадайса.

Това не е първият път, когато в Нигерия погребват човек в автомобил. През 2015 година нигерийски милиардер погреба майка си в Hummer.

Автомобилът е скъпо имущество, а нормално роднините на покойника не взимат поради желанието му да бъде заровен с всичко скъпо. Но от време на време волята му бива изпълнена. В китайско село, не излиза наяве кое е то от оповестеното в YouTube видео, погребаха човек с Hyundai Sonata преди по-малко от две седмици.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР