Филмът по истинска история Доза щастие ще стане част от

...
Филмът по истинска история Доза щастие ще стане част от
Коментари Харесай

"Доза щастие" става част от учебната програма

Филмът по същинска история " Доза благополучие " ще стане част от обучителната стратегия на учениците с помощта на взаимна самодейност с МОН. Дебютният пълнометражен филм на Яна Титова, който споделя същинската история на журналистката Весела Тотева за битката й с хероиновата взаимозависимост, беше забелязан от над 10 000 фенове в киносалоните още в първите дни след премиерата. Въпреки много свои кинематографични недостатъци заради щекотливата си и настояща тематика " Доза благополучие " провокира солидна прочувствена вълна от мнения измежду родители и деца. 

Поради това МОН реши да го включи в своите просветителни начинания, свързани с предварителна защита на зависимостите. Това ще разреши на преподаватели от 29 града у нас да провеждат за учениците групови визити в определени киносалони на преференциални цени. В листата влизат Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Русе, Стара Загора, Шумен, Ямбол и други.

Каузата цели да даде публичност на казуса и да запознае младежите на наличен език с рисковете, които използването на наркотични субстанции носи за живота и здравето им. Историята на Весела и нейната щерка Валя (която се превъплъщава в ролята на майка си във филма) демонстрира по безапелационен и въздействащ метод какъв брой рисково може да бъде за един младеж да допусне неточност въз основа на дребното си опит и осведоменост, уверени са основателите на лентата.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР