Филмът Обичам те,Бойдин“ на режисьора Борислав Михайловски ще бъде показан

...
Филмът Обичам те,Бойдин“ на режисьора Борислав Михайловски ще бъде показан
Коментари Харесай

Представят филма Обичам те, Бойдин тази вечер във Варна

Филмът „ Обичам те,Бойдин “ на режисьора Борислав Михайловски ще бъде показан пред публиката на кинофестивала „ Любовта е полуда “ във Варна в границите на младежката конкурсна стратегия, в която младежко жури ще прави оценка филмите довечера от 20 часа. Преди премиерата изпълнителят на основната роля Деян Донков разяснява пред БНР, че от самото начало е преживявал като свое случилото се с героя му и се отъждествява с него.

Голямата българска актриса Меглена Караламбова, която играе във кино лентата добави, че филмът е сниман за 13 снимачни дни, а актьорите и екипът са се чувствали като едно семейство.

Филм за съдбовния избор и равносметката, пред които се изправя всеки човек. Рекламистът, Бойдин, се включва в митингите, залели улиците на София през лятото на 2013 година. Възрастните му близки са отчуждени, щерка му губи доверие в него, а кариерата му се проваля...

Взаимоотношенията на Бойдин с околния свят се развиват, както и със самия него. Нелека е задачата да пребори личните си контузии.

В размирното лято на 2013 година животът на Боги наподобява като поредност от житейски провали поради проблем с алкохола. И когато 92-годишният му дядо претърпява интервенция, Боги се отдава на грижи за възрастния човек. В тези напрегнати дни на старческа деменция и мемоари от детството, Боги съумява да откри рецепта за личното си избавление. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР