Филмът Най-мрачният час на Джо Райт, донесъл Златен глобус на

...
Филмът Най-мрачният час на Джо Райт, донесъл Златен глобус на
Коментари Харесай

​Най-мрачният час, донесъл Златен глобус на Гари Олдман, излиза на 2 февруари

Филмът " Най-мрачният час " на Джо Райт, донесъл " Златен глобус " на Гари Олдман за ролята на Чърчил, е по нашите екрани от 2 февруари, оповестяват разпространителите.

 © Българска телеграфна агенция
С откъс на героя си Гари Олдман стартира своята тирада, откакто завоюва оценката: " Имам елементарни усети - удовлетворявам се единствено с най-хубавото ". Той най-точно разказва превъплъщението на великия артист в една от най-значимите персони на 20-и в. Петдесет и деветгодишният артист беше спряган за любимец на всички огромни церемонии от сезона на премиите в Холивуд и в неделя вечерта упованията на критици и почитатели се оправдаха, откакто той получи премията за най-хубав артист в кино драма.

Олдман не не помни да благодари на екипа и актьорите, с които са основали един от киношедьоврите на сезона. Разбира се, в речта си той не пропусна и горещите тематики, които вълнуват меката на киното в този момент, както и да изкаже признателност на брачната половинка си, която по думите му се шегувала пред другари, че в продължение на година вечер си лягала с Уинстън Чърчил, а заран се събуждала до Гари Олдман, означават от екипа.

" Най-мрачният час " е трагичната и вдъхновяваща история на четири седмици през 1940 година, през които Чърчил демонстрира куража, необходим да промени историята на човечеството. Филмът наблюдава събитията от ранните дни на Втората международна война, когато рухването на Франция е неизбежно, а Англия претърпява най-мрачния час, в който се бори против възходящата заплаха от инвазия на германците.

Докато неудържимите сили на нацистите настъпват, а войските на Съюзниците са притиснати на плажовете на Дюнкерк, ориста на Западна Европа тежи на плещите на неотдавна определения министър-председател Уинстън Чърчил /номинирания за " Оскар " Гари Олдман/. Докато маневрира сред политическите си врагове, той би трябвало да се изправи пред най-важния избор в живота си - да се контракти с Хитлер и да избави английския народ, като заплати ужасяваща цена, или да продължи борбата на инат на минималните шансове за победа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР