Филмът на Алексей Навални за Двореца на Путин е крупна

...
Филмът на Алексей Навални за Двореца на Путин е крупна
Коментари Харесай

Тома Томов: Филмът на Навални за Двореца на Путин е операция на ЦРУ

Филмът на Алексей Навални за " Двореца на Путин " е крупна интервенция на Централно разузнавателно управление на САЩ, счита журналистът Тома Томов. Според него това е " необикновен удар против президента на Русия Владимир Путин, само че той ще го издържи "

Томов има вяра, че посредством този удар от Съединени американски щати желаят да принудят Русия да смени геополитическата си ориентировка, с цел да я победят. Той обаче счита, че не има вяра Путин да загуби, тъй като Русия не е " нито Ирак на Саддам Хюсеин, нито Либия на Муамар Кадафи и в Русия " доста хора са си чупили зъбите ".

" Те (САЩ и Централно разузнавателно управление на САЩ - б.а.) един път победиха Съветския съюз благодарение на руската политическа върхушка. И си споделят - в този момент ще победим по същия метод благодарение на богатите, на олигархичната съветска върхушка. С нейна помощ можем да сложим на колене Русия и тя да бъде наш съдружник. И тогава Америка ще може да се оправи по-лесно с Китай. В момента тя изобщо не може да се оправи с Китай ", разви тезата си Тома Томов.

Журналистът напомни " по какъв начин стана огромната гражданска война в Русия ".

" Тези хора (в Централно разузнавателно управление на САЩ - б.а.) бяха уверени, че руската стопанска система е изживяла времето си. И още през 85 - 86-а година разиграваха разнообразни сюжети. Голяма част от ръководещата класа (на Съветския съюз - б.а.) желаеха да са като в Америка, те не желаеха да са социалдемократи. И когато Съветският съюз рухна - а той рухна, тъй като те разпуснаха империята като по ноти, тъй като изобщо не имаха вяра в тази идеология - получихте един мъртвец върху 10 часови пояса. И тази ръководеща класа потегли да смъква златните коронки на натрупа ", уточни Томов.

И напомни, че в Русия всичко е било приватизирано, а хората от елита в границите на десетина години са станали милиардери.

" Изнесоха от Русия близо 1 трилион, м.б. повече. В Лондон има стотици хиляди руснаци, които са доста богати. Това е сега икономическо-финансовият блок на Путин. Тези хора дадоха образа на Русия, която е сега. Те са в спор с други групировки, като тази на силоваците. И, в случай че Путин до момента беше един управител, беше като цар над тях, в този момент внезапно те му поставят на главата този замък. Той сподели: Той не е мой! Но това е необикновен удар върху него. Но той ще го издържи.

Тези хиляди богати руснаци, които изнесоха 1 трилион от Русия и тези пари са в западни банки, тях в този момент ги притискат до стената и им споделят - махнете това момче! Иначе ви взимаме всичко в Европа и ви пращаме на отмора в Северна Корея ", продължава Тома Томов.

Журналистът обаче е безапелационен, че " Навални не може да стане водач " и " към момента няма човек, който да смени Путин ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР