Филмът, който вече спечели 2 награди и още 6 отличия

...
Филмът, който вече спечели 2 награди и още 6 отличия
Коментари Харесай

Новият български филм „Отвъд“ ще вкара зрителя в постпандемичен свят - slava.bg

Филмът, който към този момент завоюва 2 награди и още 6 оценки от интернационалните фестивали, споделя къса история на няколко персонажа, които се сблъскват по пътя им за мистериозната дестинация "ОТВЪД " в дистопична визия на света след международна пандемия.

В функциите влизат Димо Алексиев като тайнствен водач, новоизгряващите Кремена Деянова и Димитър Илиев, още Дария Симеонова, Сара Драгулева и със специфичното присъединяване на Нено Койнарски.

Това е вторият кино план на креативния тандем Петър Бояджиев и Николай Драганов, след дебюта им на огромния екран „ SEEN “ (2019), при който фенът бе предизвикан да гледа филм, в който всички си пишат на телефоните и устройствата.

В "ОТВЪД " още веднъж се основава самобитно огледало на обществото, което ще бъде вкарано в една по-зловеща картинка на нашия настоящ живот.

Използвайки типичен ноар похвати и навлизайки в дълбочина в една сякаш нереалистична, само че като че ли близка история, режисьорите ще показват друг прочит за това какво е „ вътре " в какво „ оттатък " качествата ни, като хора и общество, с взор към настоящата конюнктура....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР