Филмът Жокер“ счупи всички рекорди по гледаемост, а режисьорът Тод

...
Филмът Жокер“ счупи всички рекорди по гледаемост, а режисьорът Тод
Коментари Харесай

Ще има продължение на „Жокер“ само ако Хоакин Финикс играе в него

Филмът „ Жокер “ счупи всички върхове по гледаемост, а режисьорът Тод Филипс се радва на почитателите, казвайки, че си коства да снима продължение.

Въпреки че сега не работи по него, той сподели, че ще се съгласи да го направи единствено в случай че филмовият занаятчия Хоакин Финикс се появи още веднъж в основната роля.

„ Това няма по какъв начин да бъде просто див и вманиачен филм за „ Принца на престъпността “. Той би трябвало да има някакъв тематичен резонанс по същия метод като първия филм. Толкова доста филми демонстрират искрата, само че Жокер беше динамит. Ако успеем да създадем всичко това още веднъж в продължението, би било много забавно “, сподели Филипс.

Спекулациите за продължението на кино лентата започнаха през август и тогава Филипс сподели, че ще направи всичко, единствено в случай че артиста Хоакин Финикс наново изиграе ролята на Жокера, оповестява Кликс.

„ Жокер “ надмина облагата от милиард $ и е третият най-печеливш филм по комикс след „ Черният рицар “, спечелил 1,084 милиарда $, и „ Аквамен “ с 1,140 милиарда. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР