Филмът Играч първи, приготви се на Стивън Спилбърг, в който

...
Филмът Играч първи, приготви се на Стивън Спилбърг, в който
Коментари Харесай

VR машината от “Играч първи, приготви се идва догодина

Филмът " Играч първи, подготви се " на Стивън Спилбърг, в който всички живееха най-вече във виртуалния свят, наименуван " Оазис ", за мнозина наподобява като научна фантастика.

Кой е най-продаваният разказ за 2018 година

Според Amazon

В него всеки разполагаше с VR машина, посредством която може напълно да се потопи в цифровия свят и да прави в него какво ли не, като в същото време усеща цифровото като действително на физическо равнище.

Да, филмът е в Sci-Fi жанра, само че историята в него придобива все по-реални измерения.

Наскоро компанията Virtuix показа горе-долу същата машина, която споменахме по-рано, а името й Omni One е дискретна отпратка към кино лентата на Спилбърг, чието заглавие на британски е Ready Player One.
 Снимка 499802

Omni One съставлява платформа, върху която можем да тичаме, да скачаме и да вършим какво ли още не, като от самото начало сме прикрепени към нея посредством колани.

В комплекта, също като във кино лентата, има и специфична жилетка със датчици, както и VR очила.

Всички съставни елементи са свързани и работят в синхрон, с цел да доставят оптимално реалистично преживяване, до момента в който играем, спортуваме или просто живеем живота си в цифровия свят, както правеха героите на Спилбърг.

Omni One ще се появи още през 2021 година и ще предложи 30 заглавия на игри, измежду които са Fortnite и Call of Duty.

Убедени сме, че това мигновено ще притегли милиони играчи по света, освен с помощта на известните заглавия, само че и на наличната цена на VR машината.

Тя ще коства едвам 2000 $, което никога не е дребна сума пари, само че е незначителна на фона на прекарванията, които машината дава обещание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР