Филмът Граници на Елена Йончеав предизвика сериозен интерес от страна

...
Филмът Граници на Елена Йончеав предизвика сериозен интерес от страна
Коментари Харесай

Управляващите уважиха премиерата на филма на Елена Йончева

Филмът " Граници " на Елена Йончеав провокира сериозен интерес от страна на политическия хайлайф.

Сред публиката, която изгледа премиерата през днешния ден следобед в НДК, бяха шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът Валери Симеонов.

Цветанов даде обещание да опише какво е видял на премиера Бойко Борисов и той самият ще изгледа видеото. Зам.-шефът на ГЕРБ добави, че не вижда проблем всички медии да излъчат фрагментите от границата. Каза това и на самата Йончева, която бе поканила доста свои съпартийци и публицисти на премиерата. Когато лампите светнаха, се видя, че на премиерата е пристигнала самата Корнелия Нинова с депутати и партийци, а измежду тях и шефката на капиталци Галя Прокопиева.

Социалисти и симпатизанти пък се пробваха да бойкотират Цветанов, който взе микрофона след кино лентата, с цел да благодари на Йончева за показаното и да изясни какво прави страната за прекъсването на потока. Агитката в залата го прекъсна на няколко пъти с подвиквания и се наложи Йончева да се намеси, с цел да му даде думата.

Цветанов даде обещание освен министър председателят, само че и способените органи да го изгледат, да създадат инспекция и да се срещнат с изказванието на граничен служител на реда от кино лентата, че каналджийството е с присъединяване на гранични служители на реда и е покровителствано от най-високо равнище в Министерство на вътрешните работи, а превеждането на мигрантите по целия път от Капитан Андреево до страна от Западна Европа коства сред 7 и 15 хиляди $. Около 500 евро на чужденец е цената за превеждане навътре в страната, разкри служителят на реда във видеото. Премиерът и висшето управление на Министерство на вътрешните работи ще бъдат безкомпромисни и постоянно са били, даде обещание Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР