Филмът е насочен към пациентите с онкологични заболявания и техните

...
Филмът е насочен към пациентите с онкологични заболявания и техните
Коментари Харесай

Прожектират филма Истинските супер герои в Русе

Филмът е ориентиран към пациентите с онкологични болести и техните близки

На 23 ноември, от 10:30 часа, в конферентната зала на хотел „ Ана Палас “ в Русе ще бъде прожектиран документалният филм „ Истинските супер герои “.

Специални посетители на събитието ще бъдат шефът на Комплексния онкологичен център в града доктор Камен Кожухаров и Елена Лазарова, психолог в лечебното заведение. Продукцията повдига един от най-големите проблеми в нашето общество, обвързван с битката на хората с онкологични болести. Той наблюдава битката на хора, сполучливо победили заболяването и пресъздава прочувствените, душевен и физически положения на хора от разнообразни националности, с разнообразни специалности и на друга възраст, чиято диагноза „ рак “ прекатурва живота им, само че се концентрира върху това, че човек не би трябвало да губи религия и вяра.

Срещата е ориентирана към пациентите с онкологични болести и техните близки като задачата е те да бъдат подкрепени да намерят позитивно решение и път за себе си. В полемиката след прожекцията ще се включи и основното настоящо лице от кино лентата Бианка Илич - борбена и положителна жена, която персонално ще показа своя опит.

Кампанията включва пет безвъзмездни прожекции и осъществяване на полемики с представители на целевата група от лечебни заведения, диспансери, сложни онкологични центрове в София, Пловдив, Панагюрище, Русе и Стара Загора.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР