Филмът Близки срещи от трети вид“: подготовка за извънземно разкриване

...
Филмът Близки срещи от трети вид“: подготовка за извънземно разкриване
Коментари Харесай

Филмът `Близки срещи от трети вид`: подготовка за извънземно разкриване

Филмът „ Близки срещи от трети тип “: подготовка за извънземно откриване …От премиерата си през 1977 година, научно-фантастичният шедьовър на Стивън Спилбърг „ Близки срещи от трети тип “ е обект на горещи спекулации в тайната общественост.Много уфолози са уверени, че филмът е продуциран като част от публична стратегия за подготовка в очакване на извънземното „ откриване “. Тази доктрина може да бъде проследена до основаването на самия филм.

 Ричард Драйфус и Мелинда Дилън. Кадър от кино лентата “Близки срещи от трети тип ”
Ричард Драйфус и Мелинда Дилън. Кадър от кино лентата “Близки срещи от трети тип ”На 23 юли 1976 година, след тежък снимачен ден, към четиридесет души от екипа, в това число звездите Ричард Драйфус и Мелинда Дилън, се събират в клуб, намиращ се в град Мобил, Алабама, с цел да чуят лекция, изнесена от назначения консултант на кино лентата за НЛО – професор Джоузеф Алън Хайнек, който е прочут астроном и работещ по доста държавни планове, свързани с НЛО, в това число Проект Синя книга.

 Джоузеф Алън Хайнек
Джоузеф Алън ХайнекМалко след лекцията на Хайнек, артистът Боб Балабан, стартира да разисква с сътрудниците си завладяващ „ слух “, който се популяризира по време на основаването на кино лентата.

 Боб Балабан в кадър от кино лентата “Близки срещи от трети тип ”
Боб Балабан в кадър от кино лентата “Близки срещи от трети тип ”Балабан написа в дневника си:
„ Има изявления, че филмът е част от нужното образование, през което би трябвало да премине човешката раса, с цел да одобри фактически кацане на извънземни, и е скрито спонсорирано от държавна организация за НЛО. ”През 2014 година, по време на изявление с дизайнера на продукцията Джо Алвес, му е заложен въпрос дали в миналото е чувал сходни „ клюки “ по време на фотосите, а той дава отговор двусмислено: „ Имаше доста клюки … “, след което сменя тематиката.

 1 600x435 - Филмът `Близки срещи от трети вид`: подготовка за извънземно откриване
През 1977 година, самият сценарист и режисьор Спилбърг споделя, че президентът Картър би трябвало да направи „ някои притеснителни разкрития “ за НЛО.Гледайте видеото.
В канадско телевизионно изявление от 1977 година, извършено директно след излизането на премиерата на кино лентата, Спилбърг декларира, че: „ Президентът е гледал кино лентата предходната събота. Нямаме директна противоположна връзка, само че чуваме, че Картър много го е харесал. “.Приближени на Джими Картър настояват, че „ Близки срещи от трети тип “ липсва в персоналната му кино сбирка. Това не е единственото противоречие във връзка с изказванията, касаещи Картър и Спилбърг.Официално, Спилбърг в никакъв случай не е посещавал Белия дом по времето на Картър и в никакъв случай не се е срещал с президента. Но, има фотография, открита в президентската библиотека на Картър, доказваща, че двамата мъже са общували.Снимката демонстрира по какъв начин Картър и Спилбърг беседват. Надписана е: „ На Стивън Спилбърг, Джими Картър “. Към нея е прикрепена записка, подписана от секретар на Белия дом – Гретхен Постън, и адресирана до Спилбърг, която гласи: „ Президентът смяташе, че ще ви хареса да получите приложената фотография. “.

 2 600x475 - Филмът `Близки срещи от трети вид`: подготовка за извънземно откриване
Тази явна загадка съвсем несъмнено е резултат от желанието на личния състав на Картър да попречи на администрацията да бъде обществено свързвана с „ летящи чинии “. Известно е, че самия Картър е бил очевидец на наблюдаване на НЛО през 1969 година в Лири, Джорджия. Той вижда по какъв начин ослепителен бял кръговиден обект се доближава, стопира, а по-късно се отдалечава.По време на това наблюдаване, Картър е с още дванадесет души, които също стават очевидци на странното събитие. Очевидно, президент, който вижда НЛО, гледа филм за НЛО и се среща с неговия режисьор, би било доста неприятна реклама.Гледайте видеото.
Несъмнено, най-странната от тайните теории към „ Близки срещи от трети тип “ е обвързвана с Проект Серпо.Четете още: Секретният Проект Серпо за продан сред хора и извънземни

 3 600x369 - Филмът `Близки срещи от трети вид`: подготовка за извънземно откриване
Историята споделя, че с извънземен галактически транспортен съд хора са заведени до планетата Серпо и остават там в продължение на години. В подмяна, инопланетяните оставят един от своите на държавното управление на Съединени американски щати.Тази секретна информация се появява едвам през 2005 година, под формата на поредност от анонимни имейли, изпратени до определени откриватели на НЛО, в това число Бил Райън от Проект Камелот и Проект Авалон.

 Бил Райън
Бил РайънИсторията за Проект Серпо кара някои от тайната общественост да спекулират, че „ Близки срещи от трети тип “ е отчасти въодушевен от програмата за продан на извънземни с хора от 1965 година Това допуска, че самият Спилбърг е бил осведомен с вътрешна информация по въпроса за НЛО.Във финалните подиуми на кино лентата се вижда висок извънземен, планиран от специалиста по специфичните резултати Карло Рамбалди, който излиза от кораба-майка и комуникира с персонажа Клод Лакомб посредством поредност от жестове с ръце. Непосредствено преди този момент, дванадесет учени, облечени в гащеризони, се готвят да се качат на кораба-майка и да изоставен планетата Земя. Персонажът Рой Ниъри се причислява към групата като неин тринадесети член.

 4 600x394 - Филмът `Близки срещи от трети вид`: подготовка за извънземно откриване
Независимо дали има някаква истина в тайните теории към „ Близки срещи от трети тип “, филмът на Спилбърг остава извънредно значим заради обстоятелството, че изиграва централна роля в икономическото възкръсване на Холивуд от средата до края на 70-те години на предишния век.Два други кино лентата с извънземна тема от този интервал също имат основна роля в тази смяна на индустриалната парадигма: Междузвездни войни (1977 г.) и Супермен (1978 г.).Филмът на Спилбърг възбуди любознанието на обществеността към НЛО като трайна загадка, а излизането му съответствува с тридесетата годишнина от случая в Розуел …

 close e 600x340 - Филмът `Близки срещи от трети вид`: подготовка за извънземно откриване
Сами преценете има ли филмът „ Близки срещи от трети тип “ прикрит подтекст …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР